Länkkatalog och artikelkatalog

Finanso.se

Finanso.se

2 augusti, 2018

Välkommen till finansportalen Finanso! Vi hjälper människor till en bättre privatekonomi genom att erbjuda jämförelsetjänster för bl.a. snabblån, lån, bolån, företagslån, kreditkort och aktiemäklare.

Vi erbjuder även guider för hur just du kan komma igång och börja investera pengar. Vill du t.ex. börja investera i aktier eller fonder? Kom in till oss så hjälper vi dig!

Hitta bästa kreditkortet

När du ska använda ett kreditkort så är det viktigt att du lägger ner tid och kraft på att hitta bästa kreditkortet. Det kan skilja många procent i avgifter och ränta samtidigt som du kan få många fördelar med olika sorters kreditkort.

Sist men inte minst så erbjuder vi även en tjänst för er aktieintresserade; jämför aktiemäklare för att hitta lägsta courtaget och andra viktiga punkter.


Besök Finanso.se


Nyhetsflöde

    Apple medger att vissa marknader börjar bli mättade 13 november, 2018
    Apple presenterade nyligen nya siffror för sin tillväxt och det var gröna siffror som överträffade många analytiker. I den senaste kvartalsrapporten som är den tredje i 2018, den fjärde i… Inlägget Apple medger att vissa marknader börjar bli mättade dök först upp på Finanso.se.

Bästa fonderna 2019 – 57 fondtips & indexfonder 28 oktober, 2018
Bästa fonderna 2019 – fondtips & indexfonder När du som småsparare ska hitta bästa fonderna 2019 så krävs det att du tänker på flera olika punkter.. Som sparare är det… Inlägget Bästa fonderna 2019 – 57 fondtips & indexfonder dök först upp på Finanso.se.

Uppläggningsavgifter på privatlån 22 oktober, 2018
Att låna pengar är något som många vill undvika in i det sista. Många gånger är det dock oundvikligt eftersom det är ytterst få personer som har råd med en… Inlägget Uppläggningsavgifter på privatlån dök först upp på Finanso.se.

Investmentbolag 2019 – 3 mycket stabila investmentbolag 16 oktober, 2018
Det finns många fördelar med att investera i ett investmentbolag. Eftersom investmentbolaget äger ett flertal aktier får du en bra riskspridning. Dessutom köper du aktierna till rabatt. Om du skulle… Inlägget Investmentbolag 2019 – 3 mycket stabila investmentbolag dök först upp på Finanso.se.

Så lånar svenskarna 2018 16 oktober, 2018
Vi svenskar lånar mer än någonsin tidigare. Totalt har vi över 3 000 miljarder i bolån och många hushåll är högt skuldsatta i relation till inkomst. Samtidigt väljer allt fler… Inlägget Så lånar svenskarna 2018 dök först upp på Finanso.se.

Avanza global – Recension & fondens 10 största innehav 10 oktober, 2018
Avanza global är en riktigt billig globalfond. Sanningen är att detta faktiskt är världens billigaste globalfond som du kan hitta på marknaden. Enkelt förklarat kan man säga att Avanza Global… Inlägget Avanza global – Recension & fondens 10 största innehav dök först upp på Finanso.se.

Marknadsföra ett startupbolag – offline och online 5 oktober, 2018
Foto: ©SFIO CRACHO/ shutterstock Många startupbolag och nya företag har det tufft i början. De måste jobba hårt för att synas i uppsjön av marknadsföringsåtgärder från mer etablerade företag, ofta innan… Inlägget Marknadsföra ett startupbolag – offline och online dök först upp på Finanso.se.

Gå med i facket – fördelar och nackdelar 2 oktober, 2018
Innan man frågar sig själv om man ska gå med i facket eller inte, borde man ha goda kunskaper om vad facket är och vad det innebär att gå med.… Inlägget Gå med i facket – fördelar och nackdelar dök först upp på Finanso.se.

3 saker du bör göra innan du ansöker om ett lån 27 september, 2018
Det finns en hel uppsjö av artiklar på nätet som ger dig vägledning när det kommer till vad du INTE bör göra när du tar ett lån samt vilka fallgropar… Inlägget 3 saker du bör göra innan du ansöker om ett lån dök först upp på Finanso.se.

Investera i esport & gaming – 18 spännande bolag 13 september, 2018
Investera i Esport och Gaming E-sport är ett växande fenomen, inte bara i Sverige utan även runtom i världen. Därför är det många som ställer sig frågan; Hur kan jag… Inlägget Investera i esport & gaming – 18 spännande bolag dök först upp på Finanso.se. 404