Länkkatalog och artikelkatalog

Finanso.se

Finanso.se

2 augusti, 2018

Välkommen till finansportalen Finanso! Vi hjälper människor till en bättre privatekonomi genom att erbjuda jämförelsetjänster för bl.a. snabblån, lån, bolån, företagslån, kreditkort och aktiemäklare.

Vi erbjuder även guider för hur just du kan komma igång och börja investera pengar. Vill du t.ex. börja investera i aktier eller fonder? Kom in till oss så hjälper vi dig!

Hitta bästa kreditkortet

När du ska använda ett kreditkort så är det viktigt att du lägger ner tid och kraft på att hitta bästa kreditkortet. Det kan skilja många procent i avgifter och ränta samtidigt som du kan få många fördelar med olika sorters kreditkort.

Sist men inte minst så erbjuder vi även en tjänst för er aktieintresserade; jämför aktiemäklare för att hitta lägsta courtaget och andra viktiga punkter.


Besök Finanso.se


Nyhetsflöde

    Investera i esport & gaming – 18 spännande bolag 13 september, 2018
    Investera i Esport och Gaming E-sport är ett växande fenomen, inte bara i Sverige utan även runtom i världen. Därför är det många som ställer sig frågan; Hur kan jag… Inlägget Investera i esport & gaming – 18 spännande bolag dök först upp på Finanso.se.

Så sparar du pengar och har kul på köpet 5 september, 2018
Image Source: flickr Januari är känt som den fattigaste månaden på hela året. Efter att julklappar, pynt och julmat inhandlats, och nyårsafton firats med pompa och ståt brukar det eka… Inlägget Så sparar du pengar och har kul på köpet dök först upp på Finanso.se.

Starta eget företag – såhär bör du gå tillväga! 16 augusti, 2018
År 2016 valde 1 procent av alla fast anställda att lämna sina jobb för att starta eget företag. Två år  tidigare var siffran bara 0,8 procent enligt en rapport där… Inlägget Starta eget företag – såhär bör du gå tillväga! dök först upp på Finanso.se.

Moregolf Mastercard – omdöme & recension om kreditkortet 8 augusti, 2018
Det finns en mängd olika specialiserade kreditkort på marknaden, och det är inte alltid lätt att veta vilket som passar just dig bäst. Ett nytt som har lanserats heter MoreGolf… Inlägget Moregolf Mastercard – omdöme & recension om kreditkortet dök först upp på Finanso.se.

49 överlägset bästa fonderna 2018 [Topplista] 2 augusti, 2018
Vi har sammanställt en lista över de 49 bästa fonderna 2018 baserat på hur de har presterat fram till artikelns publicerade datum (2 juni 2018). Vi har inte lagt något… Inlägget 49 överlägset bästa fonderna 2018 [Topplista] dök först upp på Finanso.se.

Bästa sparkontot som ger bästa sparräntan 14 juli, 2018
Ett sparkonto ger möjligheten till ett tryggt sparande som kan både vara kort- och långsiktigt. Det bästa sparkontot bestäms genom att ta hänsyn till målsättningen med ditt sparande. Det kan… Inlägget Bästa sparkontot som ger bästa sparräntan dök först upp på Finanso.se.

19 bästa utdelningsaktierna 2018 som du bör titta på 7 juli, 2018
Vad innebär det att bygga en utdelningsportfölj och vilka är det bästa utdelningsaktierna? Utdelningsinvestering har blivit mycket populärt de senaste åren för investerare på börsen. Men vad innebär uttrycket? Är… Inlägget 19 bästa utdelningsaktierna 2018 som du bör titta på dök först upp på Finanso.se.

SMS lån direkt utbetalning – Låna pengar 24 juni, 2018
Det finns många situationer då man kan behöva pengar snabbt och då kan SMS lån direkt utbetalning vara viktigt. Kanske  behöver du extrapengar för att betala en mindre reparation i… Inlägget SMS lån direkt utbetalning – Låna pengar dök först upp på Finanso.se.

Kreditkort utan UC – finns det överhuvudtaget? 10 juni, 2018
Kreditkort utan UC – är det ens möjligt? Tillhör du gruppen konsumenter som undrar om det överhuvudtaget går att få tillgång till ett kreditkort utan UC? Det kan vara så… Inlägget Kreditkort utan UC – finns det överhuvudtaget? dök först upp på Finanso.se.

Kryptovalutor – såhär kan du investera i kryptovalutor 5 juni, 2018
Kryptovalutor, Bitcoin, Onecoin… Vad är egentligen skillnaden på “vanlig valutahandel” och kryptovaluta? Vilka fördelar finns och vilka risker? Vilka investeringsmöjligheter finns och hur mycket kunskap krävs? Vi har satt ihop… Inlägget Kryptovalutor – såhär kan du investera i kryptovalutor dök först upp på Finanso.se. 404