Länkkatalog och artikelkatalog

Lägg till länk

Du måste lägga upp en länk till Länkbyten.se på någon sida innan du fyller i formuläret.
OBS! Ett tips är att sedan länka till din artikel här från någon annan sida för att få ut ännu mer av ditt länkbyte.

Innan du skickar in formuläret nedan så måste du lägga in någon av följande tre kodsnuttar på någon sida du har.

Textlänk

Liten bild (80×15)

lankbyten-knapp

Större bild (200×60)

lankbyten-banner

Det är viktigt att du skriver unik text här och inte kopierar från någon annanstans. Sökmotorerna gillar inte när de hittar samma texter på flera ställen, och risken är att din sida kommer hamna lägre i sökningar om du inte följer detta råd.
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Att lägga upp en länkartikel hos Länkbyten.se

Att medverka hos oss är gratis. Det enda vi vill att du skall göra är att länka tillbaka till oss. Gör du inte det så blir din länk inte godkänd. Du behöver inte nödvändigtvis länka tillbaka från samma domän som den du lägger upp hos oss. Däremot får du lägga upp endast en länkartikel per domän som du länkar till oss från. Vi godkänner inte sidor som innehåller stötande eller olagligt material. Du får inte heller lägga upp material eller bilder som är upphovsrättsskyddade. Länkbyten.se förbehåller sig rätten att, utan motivering, avgöra om en webbsida får medverka i katalogen eller inte. Vi på Länkbyten.se kommer göra allt för att inte släppa igenom material som på något sätt bryter mot några lagar, men om så ändå skulle ske så kan inte ägarna av Länkbyten.se på något sätt ställas ansvariga.

Strykning ur katalogen

För att bli borttagen ur katalogen så måste du kontakta oss.

Länkbyten.se förbehåller sig rätten att, när som helst, utan motivering, avgöra om en webbsida skall strykas ur katalogen.

Personuppgifter

Vi vill ha din Epostadress för att kunna meddela dig om förändringar på Länkbyten.se. Vid registrering av länk så sparar vi IPnumret för att kunna spåra missbruk. Vi kommer inte att ge ut några uppgifter till någon tredje part.