Länkkatalog och artikelkatalog

salito.se

salito.se

11 maj, 2014

Fynd för hem och fritid!

Salito är nätbutiken för dig som gillar lek, pyssel och friluftsliv. Butikens produkter består av barnkläder, fritids- och researtiklar, leksaker, hobby- och pysselmaterial.

Vi har de coolaste gosedjuren. Kramdjur och mjukdjur kan man aldrig få för många av. Hos Salito har vi gosedjur som har det lilla extra för att kunna bli en riktigt älskad följeslagare.

Snygga t-shirts till barnen med roliga motiv.  Kläder som passar för en aktiv tillvaro.

Pedagogiska leksaker och byggsatser för hela familjen. Pyssel och hobbymaterial som är inspirerande och lockar till kreativitet och fantasi, vilket är viktigt för att bygga kunskap. För de som gillar att skriva och läsa finns pennor och papper i läckra utföranden. Sudd, radergummi, suddgummi, kautschuk. Vad vi än kallar dem så har vi sudd i mängder av former som är kul att samla och använda.

Hos Salito finns accessoarer och prylar för både vardag och fritid som förgyller tillvaron. Praktiska saker att ha i handväskan till nödvändiga artiklar för ryggsäcken. Vare sig man gillar tuffa strapatser eller besöka närmsta vindskydd för korvgrillning, så är det kul med praktiska prylar som kryddar friluftslivet med äventyr.

För den som vill göra kap så finns en fyndhörna som består av tillfälliga varor och erbjudanden till förmånliga priser.

Ordet Salito kommer från latinet och betyder skutt och hopp. Salito hoppas kunna förgylla sina kunders vardag och fritid med några glädjeskutt.

Välkommen till Salito!


Besök salito.se


Nyhetsflöde

Error: Feed has an error or is not valid.

404