Länkkatalog och artikelkatalog

Deathmetallist

Deathmetallist

23 februari, 2014


Besök Deathmetallist


Nyhetsflöde

At the Gates nytt album 21 februari, 2015
Denna video är videon till en av de trevligaste låtarna från In Flames nya album At War With Reality. Låten heter Death And The Labyrinth.

Graveyard och The Hives spelar Hellacopters Gotta get some action 17 juli, 2014
Vid en spelning  på Berlin Live så fick de båda svenska banden Graveyard och The Hives köra en låt tillsammans. Det blev ett tredje svenskt band som fick stå för låten som alltså blev ”Gotta get some action” med Hellacopters.

Embody the Invisible – GetAway Rock Festival 7 maj, 2014
Med risk för att låta tjatig så kommer här ännu ett videoinlägg från ett liveframträdande med In Flames. Denna gång är det från Getaway Rock Festival när de drog igång den gamle dansbandsdängan ”Embody The Invisible”. Det svänger ju!

In Flames Rusted Nail Ny Singel Släpps 13 juni 2014 25 april, 2014
Den första singeln från In Flames nya album Siren Charms heter Rusted Nail och släpps den 13 juni 2014. Redan nu kan man höra ett smakprov från singeln på inflames.com. Jag tycker att stilen påminner om något som skulle kunnat ligga på Come Clarity skivan, men det är så klart väldigt svårt att avgöra på så få […]

Jump Around In Flames parodi 4 april, 2014
Såhär kan det se ut på en In Flames konsert. Men vad är det som hänt med ljudet? Only for the weak live med ljudspår från låten Jump Around, eller vad den nu kan tänkas heta.

Bäst metal på 90-talet 24 mars, 2014
Här kommer ett skönt filmklipp med några av de bästa metal-låtarna från 90-talet.

In Flames cover med dragspel 26 februari, 2014
Här spelar tre killar en cover på In Flames låten ”Only for the weak” med dragspel. Låter riktigt schysst!

Ny metal 2014 22 februari, 2014
Vilket år detta kommer bli! Svenska metalbanden In Flames (In Flamerz), At The Gates och The Haunted släpper nytt. Räkna med att få se lite sköna klipp på detta här på bloggen framöver.

In Flames Lisebergshallen 2008 intro – The chosen pessimist 8 januari, 2014
In Flames hade två fantastiska spelningar i Lisebergshallen 2008. Dessa spelningar avslutade deras turné och introlåten ”The chosen pessimist” var ett oprövat kort innan denna turnén, och det föll väldigt väl ut enligt min mening. 404