Länkkatalog och artikelkatalog

Veterinär Båstad

Veterinär Båstad

25 juni, 2014

I Båstad finns mer än tennis. Bjäre Veterinärklinik är en lokal klinik på Bjärehalvön som ligger i nordvästra Skåne i närheten av Båstad, Ängelholm och Helsingborg. I detta område finns det många djurägare vilket gör att området passar utmärkt för en veterinärklinik. På Bjäre Veterinärklinik är kärnvärdena trygghet, tillgänglighet och kunskap. Letar du efter veterinär i båstad så hoppas vi att du väljer att besöka oss på Bjäre Veterinärklinik.

Trygghet

Både kunder och djur som kommer till kliniken ska känna sig trygga.

Tillgänglighet

Kliniken har generösa öppettider och det finns även möjlighet för kunder att nå veterinär även utanför ordinarie öppettider.

Kunskap

De som jobbar på kliniken har gedigna utbildningar och vet hur man hanterar djur i olika situationer.

 

Många väljer säkert att söka efter veterinärkliniker i närheten av var de bor. En sådan sökning kan t.ex. vara Veterinär Båstad, Veterinär Ängelholm eller Veterinär nordvästra Skåne. Vår förhoppning är att man då ska hitta Bjäre Veterinärklinik och när man väl besökt kliniken så hoppas vi att man ska återvända.

Besök gärna hemsidan för Bjäre Veterinärklinik vid Båstad för att läsa mer.


Besök Veterinär Båstad


Nyhetsflöde

  Julen närmar sig 16 november, 2017
  Trots att det blåser snålblåst och är novembergrått så är julen på intåg. Denna julen innehåller inte så många röda dagar så om ni har otur och behöver oss så finns vi här varje vardag 8-17, som alltid. De röda dagarna har vi stängt, dvs, Stängt: 25-26 december – juldagen och annandag jul 1 januari […] Inlägget Julen närmar sig dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  Sommartider 2016 9 juni, 2016
  Sommartider Vi stänger för semester vecka 29 och 30 (18-29 juli) Veckorna 28 (11-15 juli) och 31 (1-5 augusti) har vi öppet i butiken och för enklare åtgärder.   Vid akut sjukdom: Djursjukhuset i HBG 042-16 80 00 Önskar alla en trevlig härlig sommar! Inlägget Sommartider 2016 dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  Nyårstips för rädda djur 15 december, 2015
  Många djurägare bävar inför att nyår närmar sig. Det är jobbigt att se sitt djur rädd och skrämd. Men det finns en hel del man kan göra, ffa om man börjar nu!!!! För dig som har en hund som uppvisar ett nervöst beteende vid själva smällandet men inte lider i sin vardag annars, rekommenderar vi […] Inlägget Nyårstips för rädda djur dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  Julen är här! 14 december, 2015
  Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Behöver ni oss är vi här vardagar, se nedan. Öppettider julen 2015 23 december lillejulafton 8-13 24 december julafton stängt 25 december juldagen stängt 26 december annandag jul stängt 27 december söndag stängt 28 december öppet 8-17 29 december öppet 8-17 30 […] Inlägget Julen är här! dök först upp på Bjäre Veterinärklinik. …
  Sommartider 18 juni, 2015
  Vi kommer att ha öppet hela sommaren med undantag för v 29-30, dvs 13-24 juli.   Önskar er alla en härlig sommar med friska pigga djur! Inlägget Sommartider dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  Nu fyller vi 1 år!! 1 maj, 2015
  Tänk vad tiden går snabbt! Tyckte det var nyss vi hade invigning. Tusen tusen tack till alla våra kära djurägare och patienter!!! Utan er hade det inte varit möjligt. Lördagen den 2 maj är det exakt 1 år sedan vi öppnade kliniken och det måste vi naturligtvis fira! Vi hoppas ni vill göra det med […] Inlägget Nu fyller vi 1 år!! dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  2 december, 2014
  JULMARKNAD I VEJBYSTRAND söndagen den 7/12 kl 14-17. Vi bjuder på glögg och pepparkakor till människorna och fiskedamm med små julklappar till ditt djur. Varmt välkomna in till oss! Inlägget dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  VIKTIG INFO INFÖR NYÅR!!! 26 november, 2014
  Nyår är ju tyvärr fortfarande en jobbig tid för många av våra hundar. Men det finns en hel del du kan göra för din hund, framför allt om du har lite framförhållning och startar nu. Man har sett att ljudträning tillsammans med preparat som får hunden att uppleva trygghetskänsla, har förvånansvärt god effekt. Lägg därtill […] Inlägget VIKTIG INFO INFÖR NYÅR!!! dök först upp på Bjäre Veterinärklinik. …
  Juletider 24 november, 2014
  Det lackar mot jul. Idag är det en månad kvar till julafton! Vi kommer att ha stängt under de röda dagarna under julen,samt den 23 december enl nedan: STÄNGT: 23/12, 24/12, 25/12, 26/12, 31/12, 1/1, 6/1 Glöm inte att fettet på skinkan och chokoladtjuvande hundar är några av de vanligaste orsakerna till att man måste […] Inlägget Juletider dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.
  Nya öppetider from november 2014 29 oktober, 2014
  Nu har vi snart varit igång i ett halvår! Var har den tiden tagit vägen?!? Vi är så glada för alla våra trevliga och glada djurägare och våra patienter som har gjort detta möjligt! Nu är det också dags att utvärdera öppettiderna. Det har till vår förvåning visat sig att kvällsöppet på torsdagarna inte var […] Inlägget Nya öppetider from november 2014 dök först upp på Bjäre Veterinärklinik. …
404