Länkkatalog och artikelkatalog

Veterinär Båstad

Veterinär Båstad

25 juni, 2014

I Båstad finns mer än tennis. Bjäre Veterinärklinik är en lokal klinik på Bjärehalvön som ligger i nordvästra Skåne i närheten av Båstad, Ängelholm och Helsingborg. I detta område finns det många djurägare vilket gör att området passar utmärkt för en veterinärklinik. På Bjäre Veterinärklinik är kärnvärdena trygghet, tillgänglighet och kunskap. Letar du efter veterinär i båstad så hoppas vi att du väljer att besöka oss på Bjäre Veterinärklinik.

Trygghet

Både kunder och djur som kommer till kliniken ska känna sig trygga.

Tillgänglighet

Kliniken har generösa öppettider och det finns även möjlighet för kunder att nå veterinär även utanför ordinarie öppettider.

Kunskap

De som jobbar på kliniken har gedigna utbildningar och vet hur man hanterar djur i olika situationer.

 

Många väljer säkert att söka efter veterinärkliniker i närheten av var de bor. En sådan sökning kan t.ex. vara Veterinär Båstad, Veterinär Ängelholm eller Veterinär nordvästra Skåne. Vår förhoppning är att man då ska hitta Bjäre Veterinärklinik och när man väl besökt kliniken så hoppas vi att man ska återvända.

Besök gärna hemsidan för Bjäre Veterinärklinik vid Båstad för att läsa mer.


Besök Veterinär Båstad


Nyhetsflöde

    Påsktider 18 april, 2019
    Under påsken har vi öppet som vanligt alla vardagar 8-17 med undantag för långfredagen 19/4 och annandag påsk 22/4. GLAD PÅSK! Inlägget Påsktider dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Varmt välkomna till en kväll hos oss i tandens tecken! 21 mars, 2019
Vi vill bjuda in er till en synnerligen intressant kväll med föreläsningar om tandhälsa hos hund och katt. Vår tandveterinär Elise kommer att prata om förebyggande tandvård, gå igenom olika tandproblem och sjukdomar, visa spännande exempel och fall mm. Föreläsningen kommer att hållas i församlingshemmet (bakom kliniken) kl 18 onsdagen 3 april. Vi tar en paus […] Inlägget Varmt välkomna till en kvä …

Inför nyår! 26 november, 2018
Nyår är ju tyvärr en jobbig tid för många av våra hundar och även för många katter. Men det finns en hel del du kan göra för din älskling, framför allt om du har lite framförhållning och startar nu. För en del hundar som uppvisat obehag men ej uttalad skräck kan det hjälpa att träna […] Inlägget Inför nyår! dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Juletider 22 november, 2018
JULETIDER Vi har öppet alla dagar som inte är röda, dvs öppet: 21 december 27 december 28 december 2 januari – slut på julhelgen Stängt helger och helgdagar: 24 december Julafton 25 december Juldagen 26 december Annandag jul 31 december Nyårsafton 1 januari Nyårsdagen   Inlägget Juletider dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Sommartider 3 juli, 2018
Vi har öppet hela sommaren, varje vardag 8-17. Varmt välkomna om ni behöver oss! Inlägget Sommartider dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Valborg och 1 maj 30 april, 2018
Vi har stängt Valborgsmässoafton och 1 maj. Välkomna åter onsdag 2 maj! Vid akuta sjukdom, rekommenderar vi att ni vänder er till närmaste jouröppna sjukhus tex Evidensia i Helsingborg 042-168000. Inlägget Valborg och 1 maj dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Julen närmar sig 16 november, 2017
Trots att det blåser snålblåst och är novembergrått så är julen på intåg. Denna julen innehåller inte så många röda dagar så om ni har otur och behöver oss så finns vi här varje vardag 8-17, som alltid. De röda dagarna har vi stängt, dvs, Stängt: 25-26 december – juldagen och annandag jul 1 januari […] Inlägget Julen närmar sig dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Sommartider 2016 9 juni, 2016
Sommartider Vi stänger för semester vecka 29 och 30 (18-29 juli) Veckorna 28 (11-15 juli) och 31 (1-5 augusti) har vi öppet i butiken och för enklare åtgärder.   Vid akut sjukdom: Djursjukhuset i HBG 042-16 80 00 Önskar alla en trevlig härlig sommar! Inlägget Sommartider 2016 dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Nyårstips för rädda djur 15 december, 2015
Många djurägare bävar inför att nyår närmar sig. Det är jobbigt att se sitt djur rädd och skrämd. Men det finns en hel del man kan göra, ffa om man börjar nu!!!! För dig som har en hund som uppvisar ett nervöst beteende vid själva smällandet men inte lider i sin vardag annars, rekommenderar vi […] Inlägget Nyårstips för rädda djur dök först upp på Bjäre Veterinärklinik.

Julen är här! 14 december, 2015
Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Behöver ni oss är vi här vardagar, se nedan. Öppettider julen 2015 23 december lillejulafton 8-13 24 december julafton stängt 25 december juldagen stängt 26 december annandag jul stängt 27 december söndag stängt 28 december öppet 8-17 29 december öppet 8-17 30 […] Inlägget Julen är här! dök först upp på Bjäre Veterinärklinik. … 404