Länkkatalog och artikelkatalog

Topplistat

På Topplistat.se hittar man ett flertal guider, köpråd eller allmänna tips. Vi testar, letar, söker och gissar: allt presenteras – som det sig bör – i i form av Topplistor. Lätt at se: vem ligger högst på listan? Det är rimligen bra.

Längst ner är inte nödvändigtvis dåligt, bara inte lika bra som de andra vi testade-


Besök Topplistat


Nyhetsflöde

    Topp 5 julklappar barn 8–10 år 5 december, 2018
    Många skulle påstå att det bara blir svårare att köpa julklappar och presenter till barnen när dem blir äldre. Dem blir mer och mer intresserade av olika trender och det är inte vilken leksak som helst som duger. Vi är fullt medvetna om hur svårt det kan vara att hitta en bra present och därför har […] Inlägget Topp 5 julklappar barn 8–10 år dök först upp på Topplistat.

Julafton Topp 5 2 december, 2018
Så var det mindre än en månad kvar till julafton. Det är makalöst vad tiden går, och inte blir det bättre med åren. Men jag älskar julen. Så utan mer krångel, här är min Topp 5 favoritsaker med julafton. Julklappar – ännu bättre om man rimmar Julrim – ännu bättre med julklappar Julmat – Godare […] Inlägget Julafton Topp 5 dök först upp på Topplistat.

Topp 5 julklappar till barn 5 – 7 år 30 november, 2018
  Att köpa julklappar är roligt men det är lång ifrån enkelt. Det är faktiskt ganska svårt att komma på ideér till några riktigt bra presenter. För att ni ska slippa stressen med över att leta presenter har vi bestämmt oss för att hjälpa er med en serie topplistor om förslag på julklappar. Idag är det dags […] Inlägget Topp 5 julklappar till barn 5 – 7 år dök först upp på Topplistat. …

Topplista Husbilar 29 november, 2018
En snabb och kort liten topplista över Husbilar till vinterpris. Det är måhända den absolut bästa julklappen någonsin, men kanske inte om man söker julklappar till barn. Oavsett så är det såhär års man bör köpa husbil om man skall hitta ett bra pris. I de allra flesta fall erbjuds man tämligen bra lånevillkor, men […] Inlägget Topplista Husbilar dök först upp på Topplistat.

En topplista över dåliga val 29 november, 2018
Inte tänka till Det sämsta man kan göra, det är att inte tänka till när det finns utrymme. Att ta för givet att allt märks, syns och är tydligt. Framförallt om man får det berättat för sig. Då har man nämligen gjort det stora misstaget att… Inte lyssna Det är i princip lika dumt som […] Inlägget En topplista över dåliga val dök först upp på Topplistat.

Topp 5 julklappar till barn 2 – 4 år 27 november, 2018
Har du eller känner någon med barn? Att hitta julklappar till dem är sällan enkelt men det är lång ifrån omöjligt. Du måste bara leta lite så kommer du snart hitta den perfekta julklappen. Om du inte har särksilt mycket tålamod kan du istället läsa denna topplista om dem 5 bästa julklapprna till barn som […] Inlägget Topp 5 julklappar till barn 2 – 4 år dök först upp på Topplistat. …

Topp 5 julklappar 23 november, 2018
Nu är det snart jul och stressen med att hinna hitta alla julklappar har börjat smyga sig på. För att undvika denna stress kan du läsa denna topplista över dem bästa julklapparna att ge bort. 1. Presentkort Många tycker att detta är en ganska tråkig present att ge bort men du kan inte undvika det […] Inlägget Topp 5 julklappar dök först upp på Topplistat.

En Topplista över oväntade låtar 31 oktober, 2018
Här är en liten topplista över låtar som fått mig att häpna nyligen. Vissa hade jag aldrig hört innan, andra hörde jag i ett helt nytt ljus. Vilket som är mäktigast vet jag inte, och därför delas förstaplatsen av  två stycken låtar. En jag aldrig hört: Sigur Ros och Svefn-G-Engler som enligt Google betyder  något […] Inlägget En Topplista över oväntade låtar dök först upp på Topplistat. …

Depeche Mode – Topp 5 26 oktober, 2018
För många är Depeche Mode en nostalgitripp utan dess like. Det gäller även mig, jag har i ärlighetens namn inte ens hört deras senare skivor. Och generande nog har jag inte heller varit på deras konserter på säkert 10-15 år. Ett tag på grund av svårigheter att låna ut barnen, men när de numera klarar […] Inlägget Depeche Mode – Topp 5 dök först upp på Topplistat.

Topplista pojknamn 24 oktober, 2018
    Att döpa sina barn är inte helt enkelt. Det är helt enkelt väldigt svårt att hitta det perfekta namnet att ge sitt barn och för att göra proccesen lite enklare har vi satt ihop en lista med dem tio populäraste pojknamnen. Topp 5 pojknamn: 1. William William är ett ganska nytt namn här i Sverige men […] Inlägget Topplista pojknamn dök först upp på Topplistat. 404