Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    Lång höst väntar 15 september, 2019
    Det är höst, det märks. Blåsten har kommit med sina starka vindar och regnet slår mot rutan ibland. Med hösten så kommer mörkret. Det mörker som försöker dra ner mig i det djupa svarta hålet. Varje höst och vinter så kämpar jag med att vara glad, känna glädjeöver sådant som jag i vanliga fall tycker …fortsätt läsa "Lång höst väntar"

Bland tomtar och troll 10 september, 2019
Det är bara lite mer än tre månader till jul. Jag är långt ifrån en vintermänniska men jag älskar julen. Att ge presenter är bland det bästa jag vet. Tänk då att få ge bort julklappar till dom man älskar som mest samtidigt att få umgås med dom. Det är underbart. Jag och mina döttrar …fortsätt läsa "Bland tomtar och troll"

Nu bär det iväg 31 augusti, 2019
Idag så har min son med barn samt min dotter flyttat hemifrån. Stéphanie flyttade ihop med sin pojkvän. Robin är ensamstående pappa. De har fina lägenheter i en fin omgivning. De bor inte så långt ifrån varandra. Nellie ville ha med sin farmor ut på lekplatsen. Det är roligt att se dom små liven leka. …fortsätt läsa "Nu bär det iväg"

Nytt kapitel 29 augusti, 2019
Snart börjar vi ett nytt kapitel i livet. Vi kommer få fler utflugna barn. André har ju flyttat sedan en tid tillbaka och nu så är det dags för min andra son med barn samt min dotter. Det känns konstigt att bli en mindre familj i hemmet. Vi kommer bli sex kvar. En halv familj …fortsätt läsa "Nytt kapitel"

Lammet & Grisen 25 augusti, 2019
I fredags bjöd Stéphanie familjen på Lammet & Grisen. Supergod mat. Jag äter inte lamm men fläskkött gör jag och det fanns en del att njuta av. Salladsbordet är suveränt God. Helt underbart. Nellie och Sebastian var med och de åt som bara den. Sebastian är ju för rolig. Han är alltid först till bordet …fortsätt läsa "Lammet & Grisen"

En oförglömlig resa till Hamburg och Kiel 13 augusti, 2019
Jag, Fredrik,Beatrice och hennes kille Pelle åkte till Tyskland i onsdags förra veckan. En tripp som jag verkligen såg fram emot. För det första så skulle jag få spendera lite tid med Beatrice och sedan så blev det Europas största cirkus som skulle ha premiär i Kiel och den skulle vi då gå på. Sedan …fortsätt läsa "En oförglömlig resa till Hamburg och Kiel"

Fem år som gift 9 augusti, 2019
Idag för 5 år sedan blev jag fru Andersson. Efter mitt förra äktenskap alltid sagt ALDRIG MER så blev det ett JA när Fredrik friade nyårsnatten. Jag gjorde allting från grunden med lite hjälp av mina döttrar. Jag gjorde inbjudningskorten och kuverten själv. De små välkomspresenterna som innehöll en fjäril av trä. Fjäril för mig …fortsätt läsa "Fem år som gift"

Jag har hittat hem 6 augusti, 2019
Den meningen så en god vän till mig. -Lisa, du har hittat hem.Jag har aldrig känt det så förut men de senaste åren så har det känts allt mer rätt. Jag har varit med om mycket i mitt liv. En ryggsäck som väger en hel del. Psykisk och fysisk misshandel, sexuella övergrepp, mobbning mm. Jag …fortsätt läsa "Jag har hittat hem"

Kärlek i massor 4 augusti, 2019
Det finns olika sorters kärlek. Kärleken till din partner, till sina barn, föräldrar, syskon, släktingar och vänner. Kärlek är något som man känner och kan ge. Ju mer du ger ju mer får du tillbaka. Igår vart det gårdsfest på Berga i Skåne. En mycket trevlig lördag. Vi gick tipspromenad och kammade hem några vinster. …fortsätt läsa "Kärlek i massor"

Sven-Ingvars toppade underhållningen här i Borgholm 1 augusti, 2019
Det är mycket underhållning i Borgholm nu. Varje onsdag under sommaren så bjuds det upp till dans för de dansglada. Själv tyckte jag att höjdpunkten var/är Sven-ingvars som gästade oss i Slottsruinen. Gammalt som nytt fick vi lyssna på. Sven-Erik fattades naturligtvis men jag måste säga att sonen Oscar är ju helt suverän. Man märker …fortsätt läsa "Sven-Ingvars toppade underhållningen här i … 404