Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    En gnagande orokänsla 20 maj, 2019
    Dagarna springer iväg. Barnen påminde mig idag att det inte är lång tid kvar nu tills de får sommarlov. Idag har jag legat med huvudvärk. Det började redan igår. Den vill inte riktigt släppa. Jag hoppas verkligen att morgondagen kommer bli bättre. Går med en oro som sitter i magen och ven den vill inte …fortsätt läsa "En gnagande orokänsla"

Underbar grönska i Borgholm 14 maj, 2019
Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg. Det är inte som så att det inte har hänt saker här hemma utan det är just det som är. Det händer saker hela tiden så man hinner inte med allt som man skulle vilja. Barnen går i skolan. Sedan är det jobb för de …fortsätt läsa "Underbar grönska i Borgholm"

Två kök på Storgatan i Borgholm 9 maj, 2019
Nog vaknar man när man går ut. Det blåser kallt och regnet hänger i luften. Jag gick upp tidigt idag fast jag är ledig. Gav mina älskade barnbarn frukost och tog dom till dagis. Gick med raska steg hemåt. Man ville komma hem innan regnet kommer. För det lär nog komma lite i alla fall. …fortsätt läsa "Två kök på Storgatan i Borgholm"

Livets efterrätt – barnbarnen 6 maj, 2019
Idag har jag ont i min rygg och jag är fruktansvärt trött. Känns som att jag skulle kunna sova en hel vecka i sträck. Ska bli skönt med några dagars ledighet nu. Idag är jag hemma med små hjärtan. Nelli och Sebastian är lediga från dagis idag och jag får lite ensamtid med dom. Jag …fortsätt läsa "Livets efterrätt – barnbarnen"

Att kombinera nytta med nöje hemma 6 maj, 2019
Man behöver inte gå ut och hitta på något när man ska samla ihop familjen och göra något roligt. Det går lika bra att hitta på något kul hemma, om man har lite fantasi. Med hjälp av internet kan man göra massor av kul saker. Att streama en film eller en serie är ju ett …fortsätt läsa "Att kombinera nytta med nöje hemma"

Jag som är från ”slummen” pryder din sons grav 27 april, 2019
Min son säljer majblommor och har varit duktig på att sälja. Vi har köpt några som vi alltid gör men sedan har han knackat dörr i området vi bor i samt stått utanför affärerna. Hans farmor ringde Fredrik och ville köpa majblommor utav Pontus och sa att han kunde komma ut till henne så att …fortsätt läsa "Jag som är från ”slummen” pryder din sons grav"

Påskhelgen är över 25 april, 2019
Ja påsken har varit och jag har inte varit så aktiv bland de sociala medierna precis men man har så mycket annat att göra än att sitta vid dessa kanaler. Vid sådana här helger så är det familjen som gäller. På långfredagen så tog vi barnen och åkte till Busfabriken i Karlskrona. Både barn och …fortsätt läsa "Påskhelgen är över"

Mina Cockerpoo 17 april, 2019
Jag vaknade igår som vanligt och gick upp. Satte mig för att äta frukost och skulle resa mig för att ta en kaffekopp och kunde knappt reda mig. Jag hade så ont i min rygg så jag fick stötta mig på bord och stolar när jag skulle gå. Dessa dagar är inget vidare. Idag känns …fortsätt läsa "Mina Cockerpoo"

Vart är John Blund? 12 april, 2019
Ännu en sömnlös natt. Det är mörkt och tyst i huset. Mannen sover som en stock bredvid mig. Nellie, mitt snart 4-åriga barnbarn ville sova hos farmor och även hon ligger vid min sida sovandes. Skönt för henne. Men då hon ligger bredvid mig så kan jag inte gå upp för vaknar hon så kommer …fortsätt läsa "Vart är John Blund?"

15 frågor med svar 11 april, 2019
Har du något smeknamn? Ja jag heter Elisabeth men mina vänner kallar mig för Lisa. Sedan har jag fått massor med olika smeknamn från min man 🙂 Har du något konstigt du alltid behöver göra? Om jag har något konstigt som jag måste göra? Inte vad jag kan komma på faktiskt. Andra måsten? Är man …fortsätt läsa "15 frågor med svar" 404