Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    Rädd och vilsen 26 oktober, 2020
    Kvällen är kommer och jag välkomnar den. Jag är så trött. Det har varit en tuff dag på många sätt. Att gå på denna behandling tar på krafterna för jag får en sådan ångest. Det väcker björnen som sover inom mig. Dock blir inte jag inte lika farlig utan jag känner mig mer som Ior. …fortsätt läsa "Rädd och vilsen"

Första steget taget 26 oktober, 2020
Första sessionen gjord som rör det "stora" minnet i traumabehandlingen. Att det skulle bli svårt förstod jag men att det skulle bli så som det var kunde jag aldrig föreställa mig. Att känna sig förnedrad och maktlös i en sådan situation som jag var i då för 18 år sedan är inget jag önskar min …fortsätt läsa "Första steget taget"

Kärlek och död – Valentine Crime 25 oktober, 2020
Jag är med i en novelltävling där jag behöver läsare som betygsätter. För att läsa den så måste man vara medlem och inloggad. Det är gratis. För att läsa den så måste ni trycka på länken som rödmarkerad: JAG VILL LÄSA DEN HÄR Då skickas det en förfrågan till min mail om att du vill …fortsätt läsa "Kärlek och död – Valentine Crime"

Stora minnet i traumabehandlingen 22 oktober, 2020
Igår var jag hos Jenny på vårdcentralen och fick akupunktur. Hon frågadehur det var med min huvudvärk och jag sa som det var att den har jag. Hon kände det sa hon. Jag är stressad och det är kanske inte så konstigt med tanke på allt man har runt sig om dagarna. På måndag ska …fortsätt läsa "Stora minnet i traumabehandlingen"

Valentine Crime 14 oktober, 2020
Snart har halva oktober gått. Dagarna springer iväg och jag förstår inte riktigt vart dom tar vägen. Idag blåser det ordentligt och det är kallt. Men det är ju höst så vad har man att vänta sig?! Jag är med i en skrivtävling där jag har skrivit en novell som går under genren Valentine Crime. …fortsätt läsa "Valentine Crime"

Utan samvete?! 13 oktober, 2020
Var på terapin igår och det är ingen lek kan jag säga att gå dit. Ibland känns det som att man är helt totalt inkompitent och inte fattar någonting. Det är inte min terapeut som får mig att känna så utan det är mitt forna liv. När jag inte går på terapin så letar jag …fortsätt läsa "Utan samvete?!"

Snart jul ❤ 3 oktober, 2020
Hösten har kommit med sina kalla vindar och fuktig luft. Inget jag är så glad över. Speciellt inte min kropp. Har ont I mina leder och går ofta med ryggont och huvudvärk. Mina handleder är inte så glada just nu. Hösten kan vara vacker annars med att dess färger. Dock så hjälper inte det när …fortsätt läsa "Snart jul ❤"

Nya äventyr med Bamse 30 september, 2020
Bamse lär mig om brandkåren Det är öppet hus på brandstationen och Lille Skutt är nyfiken och går dit. Han kommer för tidigt men brandmännen tar emot honom ändå med öppna armar. Han går runt och tittar och något händer som Lille Skutt inte har räknat med. En underbar berättelse som tar med ditt barn …fortsätt läsa "Nya äventyr med Bamse"

Bamse lär mig om Förskolan och vårdcentralen 30 september, 2020
Bamse är den starkaste björnen spom finns. Han är inte bara stark utan han är otroligt snäll och lär ut så kloka saker. Bamse är böcker som är otroligt populära bland barn och det är inte så konstigt eller hur?! Har du ett barn som fyller år? Eller har du en släkting som har barn …fortsätt läsa "Bamse lär mig om Förskolan och vårdcentralen"

Idag är det din dag ❤ 19 september, 2020
Att en saknad efter en person kunde vara så stor. Saknar dig massor älskade vän. Tänker på dig varje dag. Fast det är 2 år och 8 måsedan som du gick bort så kommer impulsen över mig ändå. Impulser där jag tar telefonen för att ringa dig och berätta något roligt som har hänt. De …fortsätt läsa "Idag är det din dag ❤" 404