Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    Underbara dagar har varit 13 november, 2018
    Dagarna går och vi med den. I helgen som var så åkte jag och några av barnen till Ullared och gjorde oss fattiga 🙂 Det blev en del julklappsinköp om jag säger som så. Det var trevliga dagar där tillsammans med dom. Resan fram och tillbaka tog några timmar och vi var inte hemma förrän på …fortsätt läsa "Underbara dagar har varit"

Nya tider, nya regler 9 november, 2018
Det är inte mycket kvar av året, även om det känns som att hösten knappt har börjat. Man ska försöka att leva i nuet och ta varje dag som den kommer, men ibland kan man inte låta bli att längta efter ett nytt år med nya möjligheter. Men ett nytt år kan också innebära förändringar. …fortsätt läsa "Nya tider, nya regler"

Födelsedagsfirande 5 november, 2018
Igår blev tvillingarna 16 år gamla. Tiden går fort. Igår för 16 år sedan så kämpade jag i 12 timmar med att få ut dom 😉 Det var ändå inte så lång tid men tillräckligt för mig, Jag var helt slut. Jag gick nästan ut tiden fast de var två där inne. De föddes i …fortsätt läsa "Födelsedagsfirande"

Förbannade cancer 3 november, 2018
Det är en sjukdom som skövlar människors liv. Min farmor föll offer för den, min pappa, min bästa vän, och nu min faster. Jag hoppas forskningen går framåt så antalet drabbade minskas. Mina tankar går till mina kusiner med familjer som miste sin mamma idag ❤ Jag hade ingen kontakt med min faster, men jag …fortsätt läsa "Förbannade cancer"

Jag vill inte ha Lööf som statsminister! 3 november, 2018
Annie Lööf kan bli Sveriges statsminister. Blir hon det så var det nog sista gången som jag la en röst på ett parti. Jag röstade på Socialdemokraterna och de vann. Inte katten vill jag se en Annie Lööf som statsminister då!!! Idag är det helgdag och jag ska inte göra så mycket. Kan inte göra …fortsätt läsa "Jag vill inte ha Lööf som statsminister!"

Länktåget är iväg 1 november, 2018
Här kommer det ett länktåg med fina bloggare som är värda ett besök. Linda Lex och Logan Netti Mirre Katja Den eviga resenären Moen Ingalill Kamilla Jennifer Becka Micki Rebecca Ariella Carro Jenny Mera bloggkärlek åt folket! Ni som missade detta tåget, oroa er inte det kommer fler tillfällen!

En lång väntan har gett mig positivt besked 31 oktober, 2018
I augusti förra året så lämnade jag in en önskan om att få en magoperation. Kön i väntan på att få en bedömning för en sådan operation tog lite mer än ett år. Idag var jag hos läkaren i Oskarshamn där de bedömde att jag var berättigad till en sådan plastikoperation. Han trodde att det …fortsätt läsa "En lång väntan har gett mig positivt besked"

Länkkärlek 28 oktober, 2018
Linda har ordnat ett länktåg där vi bloggare sprider lite (länk)kärlek till varandra. Var du också med 🙂 Mer om det kan du läsa här.

Höstlov och vintertid 28 oktober, 2018
Då var det vintertid. Det innebär en timmes extra sömn, men det är inte allt. Det innebär även att jag kommer vakna en timme tidigare de nätter jag inte kan sova. Inget roligt och det finns inget att göra. Bara att gilla läget med andra ord. Det har blivit så kallt om dagarna och snön …fortsätt läsa "Höstlov och vintertid"

Höstlovet kommer med stormsteg 25 oktober, 2018
Då går det snart mot helg igen. En dag till för barnen i skolan, sedan börjar deras höstlov. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Jag har funderat nu i flera dagar om jag ska börja slå in de julklappar jag har handlat in eller om jag ska ta allt på en enda gång. Risken …fortsätt läsa "Höstlovet kommer med stormsteg" 404