Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    24 september, 2021Livet är för kort
    De sömnlösa timmarna under natten är så jobbiga att ta sig igenom. Man ligger där trött men kan inte somna om. I flera nätter har jag vaknar 03:31. Varför just den tiden? Jag lyssnar på tystnaden och hoppas att jag kan varva ner och somna om, men det dröjer. Timmarna går. Sen somnar jag äntligen …fortsätt läsa "Livet är för kort"

23 september, 2021En vän som bryr sig…
Har ni sovit gott i natt? Har ni fått vakna till en underbar dag med sol på vår himmel? Jag hoppas det. Här skiner ingen sol direkt och regnar gör det. Kanske är det därför som jag känner mig tung i huvudet?! I några nätter nu har jag inte fått tillräckligt med sömn. Har vaknat …fortsätt läsa "En vän som bryr sig…"

22 september, 2021Att ha diabetes är som att åka en berg och dalbana
Mitt blodsocker åker berg och dalbana idag. Det sjönk hastigt utan förvaring ner till 2,8. Jag får i mig en macka och tar sedan ett äpple. Det höjs till 9,9 för att sedan sjunka till 4,4. Min kropp tar stryk och mitt humör sjunker och tröttheten tar fäste. Jag slösurfarde med mobilen och hittade några …fortsätt läsa "Att ha diabetes är som att åka en berg och dalbana"

21 september, 2021När livet kommer ikapp
Jag hoppas allt är bra med er alla. Har ni sol idag? För det har inte jag. Grått och kyligt men det regnar inte i alla fall. Igår på terapin så fortsatte vi att prata om sorgen. Den sorg över vad jag har förlorat i mitt liv. Sorg över det jag aldrig fick men som …fortsätt läsa "När livet kommer ikapp"

19 september, 2021En stor dag ❤
Jag hade önskat att det gick att ringa till himlen. Jag hade då frågat efter den finaste av änglar. Fått höra din röst och fått gratulera dig på din 50-årsdag. Älskade Carina ❤ Ett stort GRATTIS på din stora dag. Att fylla 50 år är stort, men tyvärr fick du inte göra det i livet. …fortsätt läsa "En stor dag ❤"

16 september, 2021Hon var jag…som barn
Det regnar för fullt idag. Inget väder som jag vill vara ute i precis. Det blir att vara inomhus och vika tvätt i stället. Lite nytta gjort idag då med andra ord. Jag var trött i morse när jag vaknade. Kan bero på alla drömmar jag vaknade upp efter i natt. Dessa drömmar är långt …fortsätt läsa "Hon var jag…som barn"

15 september, 2021Livet går vidare
Vi har haft många fina dagar i september och jag hoppas att det får hålla i sig. Jag behöver värmen. Min kropp börjar känna av det annars då höstliga väder. Mina eksem har börjat blomma upp så jag måste vara noga med att smörja, speciellt mina händer. Annars går allt sin gilla gång här hemma. …fortsätt läsa "Livet går vidare"

8 september, 2021Gordon Ramsay ❤
September bjuder fortfarande på varmt väder och sköna dagar. Dock så känner jag av att det är höst. Men jag försöker ta dagen som den kommer. Vi har hjälpt min svärmor att flytta. Idag var jag i hennes gamla lägenhet och ställde i ordning lite. Tog ut det mesta av resterande sakerna till uterummet så …fortsätt läsa "Gordon Ramsay ❤"

7 september, 2021Rutinundersökning
Idag var det dags för läkarbesök för mig. Den årliga träffen med min husläkare. Tack vare min diabetes och för gastric bypassoperationen som jag gjorde för sex år sedan. Allt var bara bra. Ska dock öka en av mina mediciner. Ja det är höst och fast det är ljust och varmt ute så känner jag …fortsätt läsa "Rutinundersökning"

6 september, 2021Yngre versionen av mig själv
Vem har sagt att livet skulle vara enkelt? Varje dag är en kamp, mer eller mindre. Ibland blir jag så trött på allt. Speciellt på mig själv. Jag försöker att leva i nuet. Känna in vad jag känner, se vart jag befinner mig. Låta doften från nuet sprida sig i min kropp. Det är en …fortsätt läsa "Yngre versionen av mig själv" 404