Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    Vardagsproblem 22 januari, 2019
    Moa Hansson ville veta vilka vardagsproblem vi kan stöta på. Jag fick sitta och tänka efter för jag hittade inga. Nu låter det säkert dumt för det är väl klart att man har vardagsproblem som många andra har, men när man inte precis stött på dom så är dom så långt borta. Tack och lov.  …fortsätt läsa "Vardagsproblem"

Ämnen som jag brinner för 21 januari, 2019
Viktor ville veta om det fanns några speciella ämnen som jag brinner för. Det finns vissa ämnen som står mig varmt om hjärtat. Pedofili Det är något som jag verkligen är starkt emot. Jag har väldigt starka åsikter när det gäller pedofili och kanske är det än mer då jag själv har barn som varit …fortsätt läsa "Ämnen som jag brinner för"

Att ha många barn 20 januari, 2019
Hannas krypin ville veta hur det är att ha många barn. När jag tänker på att jag har sju barn så tycker inte jag att det är många i sig. För mig är det lagom 🙂  Att ha barn är ingen lek och att ha sju barn är mycket jobb. Jag har försökt att vara …fortsätt läsa "Att ha många barn"

Mitt första jobb 18 januari, 2019
Detta inlägget skulle jag ha skrivit igår men jag hann aldrig sitta vid datorn. Jag lovade även att jag skulle svara på era frågor och jag ber om ursäkt för att jag inte gjorde det, men nedan så kan ni läsa mina svar. Jag vill tacka alla er som tyckte om min header. Den är …fortsätt läsa "Mitt första jobb"

Kidsread – en app för alla barn som älskar böcker 18 januari, 2019
Jag fick ett mycket trevligt mail från en anställd på Kidsread. Det är en app som man enkelt kan ladda ner till sin mobil eller surfplatta och därifrån läsa böcker. Tjänsten är till för barn mellan 0-12 år. Antingen så kan barnet läsa själv eller så kan en vuxen läsa högt för de yngsta barnen. …fortsätt läsa "Kidsread – en app för alla barn som älskar böcker"

Era åsikter är viktiga 16 januari, 2019
Har gjort en ny header. Ingen avancerad men den visar min älskade familj. Fotona är tagna på Leos Lekland i söndags och vi hade så roligt där. Det var i och för sig barnen som mest sprang runt men även jag gick för att se vad de sysslade med. Spelade en omgång schack som jag …fortsätt läsa "Era åsikter är viktiga"

Floden av Markus Lutteman 16 januari, 2019
Jag älskar att läsa böcker där ett mysterium finns i handlingen. Det kan man lugnt säga att denna boken har. Bokens handling Fyra personer hamnar på en flotte där de färdas längs en mörk flod. Ingen av dom känner varandra och ingen vet varför de har hamnat där. De vet inte vart flotten styr dom …fortsätt läsa "Floden av Markus Lutteman"

Tyst och stilla 16 januari, 2019
Jag kommer känna mig mer död än levande under denna dag. Gick upp vid 02:00 cirka. Vaknade och kunde inte somna om. Det är jobbigt när man inte får den sömn som man så verkligen behöver. Jag vaknar tidigt på nätterna de flesta nätter i veckan och tröttheten lämnar aldrig kroppen. Igår var Pontus hemma …fortsätt läsa "Tyst och stilla"

Underbar helg bakom oss 14 januari, 2019
Har inte varit här på några dagar men jag har haft hela min familj samlad under ett och samma tak så jag har spenderat tiden med dom. VI har haft det jättetrevligt. VI var en stor familj innan och större blir vi med tiden. Runt middagsbordet så var vi 15 stycken. Det blev inläggsskiva på …fortsätt läsa "Underbar helg bakom oss"

Uppe innan tuppen 10 januari, 2019
Då var det ännu en natt som jag inte får lov att sova. Jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt. Det är drygt för jag är trött. Barnen har börjat skolorna igen och kommit in i de vardagliga rutinerna. Var på möte igår med mitt yngsta barns lärare. Han sa i veckan innan jullovets …fortsätt läsa "Uppe innan tuppen" 404