Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    19 juni, 2021Varmaste dagen hitintills
    Jag förmodar att ni andra har det lika varmt som jag. Kanske mer, vem vet. Vi har haft 29 grader så idag har vi blivit bortskämda. Idag av alla dagar så valde min son att börja flytta sina möbler, dom han inte behöver nu dom sista veckorna. Av alla dagar så tog han den som …fortsätt läsa "Varmaste dagen hitintills"

18 juni, 2021Jag är tillbaka
Då var jag tillbaka till Sjubarnsmamman igen. Det kändes bättre med min egna domän som jag har haft i snart 8 år och inte blogga via någon annans portal. Vi har sett på fotbollen. Sverige vann 😊 Ikväll blir det att ta det lugnt. Önskar er alla en fin kväll!

18 juni, 2021Hemläxa i solen
Jag gör min hemläxa som jag får från min terapi. Måndagens session har fått mig att tänka och reflektera över både mina känslor och tankar. Jag har så svårt att beskriva känslor ibland, mycket för att jag inte alltid vet vad jag känner. Ibland så kan vissa känslor skrämma mig och det kan delvis bero …fortsätt läsa "Hemläxa i solen"

18 juni, 2021Avstressande stund
Jag vaknade i morse trött…som vanligt. Det känns som att natten har för lite timmar. Speciellt under sommartid. Mina planer för dagen är att ta dagen som den kommer. Har fortfarande ont i min arm sedan sprutan igår. Jag hoppas den kommer lätta under dagen. Mitt morgonkaffe står redo på bordet framför mig. Det ska …fortsätt läsa "Avstressande stund"

17 juni, 2021Sommar och sol
Det är sommar och rosorna blommar för fullt. Jag brukar ta och sätta på pappas grav. Jag och yngsta sonen gick till graven och vattnade. Det behövdes verkligen, det var så torrt. Om 5 veckor så är det 10 år sedan som pappa gick bort. Jag satt och vakade över honom i 33 timmar. Det …fortsätt läsa "Sommar och sol"

16 juni, 2021Testing testing
Testar min blogg. Se om det går att publicera ett inlägg. Kan inte logga in via min sida så testar via wordpress. Tycker inte om när det strular. Speciellt inte när jag själv inte kan göra något åt det. Hoppas problemet löser sig inom kort. God natt och sov gott!

16 juni, 2021Fri teckning
God morgon alla fina ❤ Jag hoppas ni har det bra. Själv mår jag hyfsat bra. Att leva med ångest kan vara otroligt jobbigt. Ena stunden mår man bra och i nästa så slår ångesten till. Värst är det när det är panikångesten som hälsar på. Men jag njuter de stunder jag är fri från …fortsätt läsa "Fri teckning"

15 juni, 2021Lugn dag i Kalmar
Vilket väder vi har! Helt underbart. Solen skiner, små vindpustar som kommer och går. Kan man önska sig något mer? Ja ett hav eller en stuga i skogen hade kanske varit något, men man kan inte få allt här i världen. Havet har jag i och för sig ett stenkast ifrån mig men stugan är …fortsätt läsa "Lugn dag i Kalmar"

14 juni, 2021Känslor som vill uttrycka sig
Det är strålande sol ute. Helt underbart. Jag hoppas även att ni får solstrålar mot ert ansikte. Värmen mot min hud får mig att känna lugn inombords. Det här med känslor vägleder oss ibland. Ena stunden känner man sig si och i nästa stund så. Det borde vara enkelt att veta vad man känner men …fortsätt läsa "Känslor som vill uttrycka sig"

13 juni, 2021Sommar och sol
Vackra dagar i trädgården. Vi har suttit ute den mesta tiden. Jag har fått ha mina barn och barnbarn i min närhet. Så underbart. Mina hundar har älskat dessa dagar då de har kunnat vara ute. Sally har solat i skuggan, Cindy har lagt sig i sin favoritgrop. Mimmi och Corall har gjort det som …fortsätt läsa "Sommar och sol" 404