Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    En saknad så stor 7 juli, 2019
    Det var fredag. Solen lyste med sina strålar och barnen lekte i gräset. Vi hade fikat och pratat bort en stund. Vi träffades varje dag, antingen hos dig eller hos oss. Ibland blev det en tur ner till stan. Det blev glass och bullar fast vi båda egentligen inte skulle ha då vi var/är diabetiker …fortsätt läsa "En saknad så stor"

Monchichi- Retro apan 28 juni, 2019
När jag var barn så fick jag en monchichi. En liten söt apa. Alla som känner mig vet att jag älskar apor. Kanske beror det på denna fina leksak?! Jag har inte sett dessa monchichi någonstans. De är inte lätta att få tag på i dag, men för en tid sedan fann jag två stycken …fortsätt läsa "Monchichi- Retro apan"

Ännu en fotbollssommar 19 juni, 2019
Det kan nog inte bli någon annan typ av sommar i Sverige. Vart man än går finns det en fotbollsplan eller någon som pratar om fotboll. Och det gör väl egentligen ingenting. I Sverige är vi duktiga på att fostra både lag och spelare – hallå, Zlatan!   Nu i sommar spelas det både VM 2019, …fortsätt läsa "Ännu en fotbollssommar"

Jag har ingen annan 18 juni, 2019
Ibland önskar jag att man kunde skriva fritt om sina känslor men fast det är mina känslor så trampar man andra på tårna. Folk som läser kan missuppfatta och tolka att saker och ting är på ett sätt fast man själv menar något annat. Jag ska ändå försöka skriva vad som rör sig i mitt …fortsätt läsa "Jag har ingen annan"

Hjärtat kom till Skara Sommarland 12 juni, 2019
Snacka om att tiden går fort. Skulle ha skrivit om helgen som var för flera dagar sedan men har inte hunnit. Men nu kommer det 🙂 Bättre sent än aldrig! Länka med kärlek är en grupp på facebook där bloggare möts, har trevligt, läser blogginlägg och kommenterar varandras bloggar. Har du en blogg och inte …fortsätt läsa "Hjärtat kom till Skara Sommarland"

Borgholms Motorteknik utnyttjar sina anställda 4 juni, 2019
Ja där jobbar min man. Där skulle inte jag vilja jobba om jag så fick dubbelt betalt. Arbetsgivaren utnyttjar sina anställda. Eller är det kanske bara min man? Eller så arbetar han där frivilligt gratis? Jag vet inte vilket. Det är kanske en blandning av det. Min son ringde arbetsgivaren igår och frågade om Fredrik …fortsätt läsa "Borgholms Motorteknik utnyttjar sina anställda" …

Det blev två i stället för en 29 maj, 2019
Idag har barnen lovdag. Hampus gick längre igår i skolan då de hade öppet hus. Jag var med under hans mattelektion. Det var duktiga ungdomar. Dagarna går fort nu. Stéphanie fyllde år häromdagen. Hon blev 21 år gammal. André och hans lilla familj var hemma om. Vi firade mors dag och åt ute på Pappa …fortsätt läsa "Det blev två i stället för en"

Till alla fina mammor 26 maj, 2019
Att vara mamma är det bästa som finns. Älskar mina barn över allt annat och jag är otroligt stolt över dom. Det är mina barn som har format mig som människa. De har lärt mig så otroligt mycket om mig själv.Det finns gånger då man trott att det här fixar inte jag. Nu när man …fortsätt läsa "Till alla fina mammor"

En gnagande orokänsla 20 maj, 2019
Dagarna springer iväg. Barnen påminde mig idag att det inte är lång tid kvar nu tills de får sommarlov. Idag har jag legat med huvudvärk. Det började redan igår. Den vill inte riktigt släppa. Jag hoppas verkligen att morgondagen kommer bli bättre. Går med en oro som sitter i magen och ven den vill inte …fortsätt läsa "En gnagande orokänsla"

Underbar grönska i Borgholm 14 maj, 2019
Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg. Det är inte som så att det inte har hänt saker här hemma utan det är just det som är. Det händer saker hela tiden så man hinner inte med allt som man skulle vilja. Barnen går i skolan. Sedan är det jobb för de …fortsätt läsa "Underbar grönska i Borgholm" 404