Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    Lös med sin frånvaro 18 mars, 2019
    Då var det en ny vecka då. Tiden springer iväg och vi med den. För varje dag som går kan man känna av att våren är på väg, men det är fortfarande rätt så kallt på sina ställen. I stället för snö så kommer det regn och det är så klart fuktigt när regnet väl …fortsätt läsa "Lös med sin frånvaro"

Att leva med Fibromyalgi 13 mars, 2019
Jag har så länge jag kan minnas haft problem med mina leder. Inte så mycket under tonåren men däremot efter jag hade fått mitt första barn. Jag var då 21 år gammal och hade gått till min doktor flerfaldiga gånger om smärta i mina leder och muskler. Jag fick diagnosen muskelsvaghet. Sedan var det bra …fortsätt läsa "Att leva med Fibromyalgi"

Det var bättre förr 13 mars, 2019
När jag var yngre och såg på melodifestivalen så var det riktig schlager först och främst. Idag är det allt från pop till hårdrock. Inte min smak precis. Pop går an men hårdrock? Nej. Inte opera heller. Men det är vad jag tycker. Sedan kommer vi till det här med alla deltävlingar. FÖrr så var …fortsätt läsa "Det var bättre förr"

Mina svar på gårdagens frågor 12 mars, 2019
Igår körde jag en liten frågetävling om hur väl ni känner mig. Tyckte det var roligt att ni försökte svara fast ni inte känner mig privat. Jag vet att det inte är lätt att svara på frågor som man inte vet någonting om men att ni bara ens försökte gjorde mig glad. Nedan får ni …fortsätt läsa "Mina svar på gårdagens frågor"

Hur väl känner du mig? 11 mars, 2019
Sitter och lyssnar på musik fast jag egentligen borde göra annat. Men med en kopp kaffe i ena handen och ljuv musik ur öronsnäckorna är så avslappnande så jag kunde inte låta bli. Jag har tvättat i helgen och fått undan kläderna. Det mesta av det i alla fall. Så jag är förtjänt att ta …fortsätt läsa "Hur väl känner du mig?"

Ångesten kom som ett brev på posten 9 mars, 2019
Igår blev en jobbig dag. Den började bra men sedan kom ångesten och satte sina klor i mig. Jag försökte mota den men det var inte så lätt. Det tar så mycket kraft och energi från en. Tankar som började komma och som var svåra att hålla borta. När kvällen kom så var panikångesten ett …fortsätt läsa "Ångesten kom som ett brev på posten"

Influensan har tagit över vårt hus 7 mars, 2019
Jag sitter med fleecebyxor, fleecejacka och varma vinterstrumpor och fryser ändå. Denna förkylning är som en jojo. Den kommer och går precis som den själv vill. Skulle ha åkt in till Kalmar till min samtalskontakt men jag får avboka tiden. Jag går inte ut i detta vädret. Det är kallt och regnigt. Är tillräckligt med …fortsätt läsa "Influensan har tagit över vårt hus"

Sköna dagar på Hotell Conrad i Karlskrona 5 mars, 2019
Vilken underbar helg jag har haft. Min dotter bjöd med mig till Karlskrona för att bara göra ingenting. Bara komma ifrån lite och vila upp oss lite. Med oss hade vi Stéphanies pojkvän Jonatan. Han tänkte överraska sin pappa men det visade sig att han var i Kalmar. Så är det ibland. Hotellet vi bodde …fortsätt läsa "Sköna dagar på Hotell Conrad i Karlskrona"

Jag har nog valt fel yrke 1 mars, 2019
I mitt nästa liv så ska jag bli tandläkare. Inte för att man som tandläkare får behålla alla de pengar som patienterna betalar men ändå. Igår så gick en flisa av från min framtand. Jag är så rädd om mina tänder så jag slängde mig på luren och ringde min tandläkare direkt. Dom hade inte …fortsätt läsa "Jag har nog valt fel yrke"

Min kropp vill inte som jag vill 28 februari, 2019
En ny dag med nya möjligheter. Härligt. I natt har jag vaknat och somnar, vaknat och somnat men känner mig ändå inte så trött idag. Inte ön i alla fall. Har en del jag måste göra men får se om jag kan göra det för jag har ont i mina leder idag. Jag har tre …fortsätt läsa "Min kropp vill inte som jag vill" 404