Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    Du har mycket att sörja… 5 mars, 2021
    Det sa min terapeut till mig i måndags. Det första jag tänker är en fråga: Har jag? Varför har jag det? Ja…Varför? Den frågan har kommit till mig så många gånger under mitt liv. Varför jag?…är framför allt den fråga som jag ofta har ställt mig själv. Vad stod det i min panna som barn? …fortsätt läsa "Du har mycket att sörja…"

Tandläkarskräck 4 mars, 2021
Jag har tandläkarskräck. Det innebär att jag bara går när jag absolut måste om man bortser från den årliga kallelsen. I december månad började jag känna att något inte var som det skulle i mitt öra. Det gjorde inte ont men det var ett tryck kan man säga. Jag började höra sämre. Det gick upp …fortsätt läsa "Tandläkarskräck"

Nu är det dags att återta sin frihet 2 mars, 2021
Jag ska börja ta egna små promenader. Min terapeut frågade mig om jag ville utmana mig själv o göra det. Lätt för många att bara gå ut, men för mig är det otroligt tufft att bara gå ut genom ytterdörren ibland. Varför är det så? Hur kunde det bli så här? Förr så älskade jag …fortsätt läsa "Nu är det dags att återta sin frihet"

Tuff dag denna måndag 1 mars, 2021
Det har varit en tuff dag idag och jag känner mig totalt slut i både kropp och själ. Terapin idag var fruktansvärt tuff. Känslorna som jag hade då när traumat hände fick jag tillbaka idag. Klumpen i halsen som satt som klistrad och som jag inte kunde svälja bort. Ibland så känns livet meningslöst för …fortsätt läsa "Tuff dag denna måndag"

Dags att förnya sig kanske?! 28 februari, 2021
Jag har i stort sett alltid mitt hår uppsatt. Mest för att det är lättast så. Men det finns de gånger som jag har håret nere och det är när jag har duschat. Häromdagen gick jag in till yngsta barnbarnet och skulle säga god natt. Stackaren tittade på mig och började bli ledsen. Det var …fortsätt läsa "Dags att förnya sig kanske?!"

Strålande sol 25 februari, 2021
Solen skiner idag. Strålande sol och det är riktigt skönt ute. Jag vaknade väldigt tidigt i natt men trots att jag varit vaken länge så känner jag mig förvånades pigg. Jag har tvättat och plockat undan. Myst med mina två äldsta barnbarn Nellie och Sebastian. Helt underbara små stjärnor som jag är glad över att …fortsätt läsa "Strålande sol"

Vaken mitt i natten 25 februari, 2021
Klockan är 05:34 och jag har varit vaken en bra stund nu. Kunde inte somna om. Dessa nätter är jobbiga. Förr var det så här varje natt. Sov ett par timmar och sedan gick jag upp då jag inte kunde sova. Sedan behandlingens början så har dom nätterna blivit färre. Så det är ju ändå …fortsätt läsa "Vaken mitt i natten"

Nu börjar livet…. 24 februari, 2021
Klantiga jag. Ibland är jag så klumpig. Sitter med min kaffekopp i handen och håller samtidigt min burk med mediciner i samma hand. Jag får ut för många och ska lägga tillbaka dom i burken. Vad gör jag? Jo jag slänger ner dom i min kaffekopp. Så typiskt mig. Det var bara att koka mig …fortsätt läsa "Nu börjar livet…."

Godmorgon, vilken härlig dag… 23 februari, 2021
Ja solen skiner och snön börjar försvinna. Jag känner att våren är på väg. Ljusare tider väntas och värmen kommer förhoppningsvis med stormsteg. Jag har varit ute med hundarna och även dom älskar vädret som vi har nu. Hoppas det håller i sig Jag har vikt tvätt för glatta livet. Nu sitter jag med en …fortsätt läsa "Godmorgon, vilken härlig dag…"

Hur vill jag ha mitt liv? 22 februari, 2021
Idag gick jag till behandlingen med tunga steg. Jag gick och gick men kom aldrig fram kändes det som. Ett steg fram och två bak. Tröttheten satt i kroppen och jag kände mig så tung och ledsen. En känsla jag borde vara bekant med men det är en känsla som jag aldrig har velat stanna …fortsätt läsa "Hur vill jag ha mitt liv?" 404