Länkkatalog och artikelkatalog

Semesterlägenheter i Barcelona

Efter att ha bott i en av världens bästa städer ett par år så växte vår ide långsamt fram! Till en början ville vi presentera staden och dess sevärdheter utifrån ett perspektiv där vi själva fått lära oss hur man hittar fram, vad man bör tänka på osv. Erfarenheter vi fått genom upprepade besök på olika evenemang, klubbar eller andra nöjen i stan. Vår ide föddes genom lusten att dela med oss om vad vi lärt oss om Barcelona, om  Utelivet, kulturen, sevärdheterna, utflykterna, maten, ja i stort sett allt man kan och vill njuta av i denna medelhavsmetropol! Vidare utvecklades hela vårt koncept utifrån vår erfarenhet av att jobba med uthyrning av turistlägenheter, varför inte implementera det när vi redan skriver om vad man kan göra i Barcelona?

Så våran produkt blev helt enkelt en sida full med semesterlägenheter i Barcelona, fräscha och centralt belägna för er att njuta av eran semester i. Vidare är vi stolta över våran fullspäckade Barcelonaguide med allt från de mest kända byggnadsverken till olika evenmang som komma skall!

Naturligtvis finns hela sidan på Svenska, men också på Engelska och Ryska. Välkommen att besöka vår sida och välkommen till Barcelona.


Besök Semesterlägenheter i Barcelona


Nyhetsflöde

Error: Feed has an error or is not valid.

404