Länkkatalog och artikelkatalog

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

10 mars, 2019

Välkommen till Samuelssons Rapport. Jag bloggar och skriver om aktier, trading och privatekonomi. Jag startade bloggen mest som ett tidsfödriv och terapi och sedan har det bara rullat på.

Jag skriver om hur du kan hitta de bästa fonderna. Vi skriver också omfattande om Investmentbolag om du kanske är intresserad av det.

Du kan även läsa om hur du hittar bäst kreditkort vilket är uppskattat på sidan.

Lycka till med din ekonomi och dina finanser.


Besök Samuelssons Rapport


Nyhetsflöde

    En algotradingelev berättar om utbildningen och hur det gick efteråt – (1 år senare) 15 juli, 2019
    En algotradingelev berättar om tiden efter algoutbildningen Hej! Mitt namn är William och jag hade turen att stöta på Håkans hemsida (Samuelssons Rapport) i slutet av 2017. I början var jag skeptiskt. Trading är ett ämne som tenderar att dra till sig lurendrejare av många slag, och av erfarenhet visste jag att försiktighet är den bästa medicinen mot att bli lurad. Jag fortsatte att läsa på Samuels …

15 bästa swingtrading strategierna för traders – Tradingsystem som fungerar 2019 15 juli, 2019
Vilka är de bästa swingtrading strategierna? Ja, jag vet inte om dessa är de bästa men jag tänkte att jag kunde lista några swingtrading strategier som är bra och som fortfarande fungerar och som gjort det under en längre tid. Jag har sökt på internet och letat upp de som såg mest lovande ut. Efter det så har jag testat dom olika tradingstrategierna i Multicharts och försökt att avgöra vilka som ä …

Senaste resultatet för våra stora svenska bolag – Aktieportfölj uppdatering 6 juli, 2019
Large Cap – Stockholmsbörsen Inlägget Senaste resultatet för våra stora svenska bolag – Aktieportfölj uppdatering dök först upp på Samuelssons Rapport.

Vår portfölj Gordon Gekko gick upp 11.7% i juni månad!!! – All time Highs! 3 juli, 2019
Nya all-time-highs för vår Gordon Gekko aktieportfölj! Inlägget Vår portfölj Gordon Gekko gick upp 11.7% i juni månad!!! – All time Highs! dök först upp på Samuelssons Rapport.

Utveckling för Svenska Aristokrater och utdelningsmästare de senaste 10 åren 3 juli, 2019
  Vill du veta mer om svenska utdelningsaristokrater så kan du läsa mer om det här och här. Inlägget Utveckling för Svenska Aristokrater och utdelningsmästare de senaste 10 åren dök först upp på Samuelssons Rapport.
404