Länkkatalog och artikelkatalog

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

10 mars, 2019

Välkommen till Samuelssons Rapport. Jag bloggar och skriver om aktier, trading och privatekonomi. Jag startade bloggen mest som ett tidsfödriv och terapi och sedan har det bara rullat på.

Jag skriver om hur du kan hitta de bästa fonderna. Vi skriver också omfattande om Investmentbolag om du kanske är intresserad av det.

Du kan även läsa om hur du hittar bäst kreditkort vilket är uppskattat på sidan.

Lycka till med din ekonomi och dina finanser.


Besök Samuelssons Rapport


Nyhetsflöde

Unikt erbjudande för dig som vill lära dig trading – endast för Samuelsson Rapports läsare – Anmälan före 21 Maj 19 maj, 2019
Jag har tillsammans med Kevin Davey tagit fram ett unikt erbjudande för dig som vill gå hans tradingkurs. Enligt Kevin själv så har han aldrig erbjudit så här mycket tidigare i form av rabatt och ”extras” tidigare. Låter det intressant? Kontakta Kevin (Engelska) eller mig innan den 21 maj 2019.  Ni når Kevin på kdavey (at) kjtradingsystems.com eller mig på info (at) samuelssonsrapport.se.. Kevin D …

Dagens trading quote 19 maj, 2019
I believe in the discipline of mastering the best that other people have ever figured out. I don’t believe in just sitting there and trying to dream it up all yourself. Nobody’s that smart. -Charlie Munger Inlägget Dagens trading quote dök först upp på Samuelssons Rapport.

En förklaring till varför kronan faller 19 maj, 2019
En fallande krona kan förklaras av att utlandet tappat förtroende för vår ekonomi och politiska styre. Men det handlar inte om att devalvera den svenska kronan utan om att devalvera landet Sverige. Källa: ”Det är inte kronan som ska devalveras utan landet Sverige” | Realtid.se Inlägget En förklaring till varför kronan faller dök först upp på Samuelssons Rapport.
404