Länkkatalog och artikelkatalog

Jämför lån

Jämför lån

17 juni, 2015

Du vet väl att du själv med enkla medel göra mycket smartare beslut när du ska låna pengar. Jämför lån för att hitta den bästa räntan för just dina behov. Glöm inte heller att ju snarare du kan betala tillbaka ditt lån desto mindre ränta kommer du ha betalat totalt.


Besök Jämför lån


Nyhetsflöde

    Låna pengar för att lösa lån? 2 juni, 2020
    Problem att betala dina lån? Fakturan har kommit på lånet och betalningen ska ske om 5 dagar. Men pengarna på privatkontot matchar inte alls beloppet på fakturan. Vad är lösningen? För allt för många är lösningen att ta ett annat Inlägget Låna pengar för att lösa lån? dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Förlänga snabblån vs använda kreditkort 10 mars, 2020
Förlänga snabblån Lenders listar olika typer av lån. Några populära mindre lån kallas smslån är som tidigare nämnt sannerligen en djungel att navigera igenom. Lyckligtvis är det av just denna anledning som vi finns till. Besökare och intressenter får här hjälp Inlägget Förlänga snabblån vs använda kreditkort dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Svenska reporäntan fortfarande på minus, men inte i övriga Norden 20 mars, 2018
Den svenska reporäntan ännu på minus När förhandlade du senast med din bank om räntan? Många Svenskar har fortfarande inte kontaktat sin bank efter att Riksbanken sänkte reporäntan under noll. Sänkningen av reporäntan innebär att de banker som nu lånar Inlägget Svenska reporäntan fortfarande på minus, men inte i övriga Norden dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Nytt inom företagslån och sparkonton 5 juli, 2017
Nya företagslån och sparkonton på Lenders Under juni har vi utökat Lenders med ytterligare fem recensioner. Det är tre företagslån och två sparkonton. Som vanligt har de olika företagen presenterats utifrån dess fördelar, nackdelar och punkter man bör tänka på som Inlägget Nytt inom företagslån och sparkonton dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Stark kritik mot utökat amorteringskrav 9 juni, 2017
Efter att amorteringskravet infördes första juni 2016 har Finansinspektionen sett en del positiva resultat. Målet var att dämpa bolånemarknaden och få folk att både låna mindre och ha en ekonomisk stabilitet för att därmed klara av räntehöjningar eller förändringar i Inlägget Stark kritik mot utökat amorteringskrav dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Sveriges låga styrränta och påverkan på snabblån 23 juli, 2016
Sveriges låga styrränta och påverkan på snabblån Den negativa styrräntan har dominerat i Sverige sedan ett och ett halvt år tillbaka. Man kan tycka att en låg ränta inte låter särskilt dumt men risken att hamna i djupa skulddalar ökar. Inlägget Sveriges låga styrränta och påverkan på snabblån dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Kreditkort 2016 14 februari, 2016
Nya erbjudanden för kreditkort Varje år släpps några nya förmånliga kreditkort på den svenska marknaden. Vår vision är att ständigt hålla vår lista över kreditkort uppdaterad och med så korrekt information som möjligt. Vi listar därför kreditkort inom specifika nischer, Inlägget Kreditkort 2016 dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Nya större lån på Lenders 17 januari, 2016
Nu listar vi även större lån på Lenders Nu finns det ett antal nya långivare på Lenders, med fokus på större snabblån, bland annat 10000 kronor och uppåt. Tanken är att tillgodose det behov som finns att låna dessa något Inlägget Nya större lån på Lenders dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Statistiken kring snabblån 6 januari, 2016
Rapporter om obetalda snabblån Allt fler nyhetskanalen rapporterar om obetalda snabblån och liknande snabba krediter. Bland annat berättar Kronofogden om obetalda snabblån, som blir ett allt större problem för samhället. Banker och kreditgivare marknadsför sig allt mer aggressivt, vilket leder Inlägget Statistiken kring snabblån dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

Jämför med bankbetyg 9 juni, 2015
Bankbetyg.se – en ny tjänst som jämför lån Bankbetyg gör det enklare att jämföra privatlån, bolåneräntor, sparkonton och kreditkort. När man vill ta ett privatlån, öppna ett sparkonto eller införskaffa ett nytt kreditkort är det smart att jämföra villkor, kostnader Inlägget Jämför med bankbetyg dök först upp på Lenders – Jämför alla lån. 404