Länkkatalog och artikelkatalog

Europa Idag

Europa Idag

11 mars, 2015

Europaidag.se är en sida som försöker erbjuda besökaren exklusivt material om platser, händelser och upplevelser som inte omskrivs så mycket i annan media. Europa Idag har även ett rikt artikelarkiv om alkoholdrycker som finns här. Det innehåller ölprovning, fakta kring alkohol mycket annat.

Även själva shoppingen ägnar vi mycket utrymme åt med besök och tips om bordershops och annan gränshandel, främst i Tyskland. Se den kategorin här.

Har du varit runt på de vanliga turistfällorna? Europa idag besöker övergivna platser där historien har lämnats till ödet. Se hur det ser ut inne på ett övergivet mentalsjukhus eller en Sovjetisk militärbas. I Sverige finns platser med övergivna lägenheter och fabriker. Kanske bor du nära något?

Reser du ändå till vanliga semestermål är det möjligt att du hittar något tips som inte står med i reseguiderna. Alla artiklar strävar efter att vara objektiva och inte förskönande på något sätt.

Europa Idag startade hösten 2014 i liten skala för att sedan efter nyår expandera på riktigt.

Visionen är att besökaren ska lära sig åtminstone något nytt.

Utöver ovanstående finns artiklar om trafik. Vet du till exempel hur man kör på autobahn, trafikregler i Tyskland eller vad man har för promillegränser i trafiken i olika länder?

Inte?

Besök då Europa Idag.


Besök Europa Idag


Nyhetsflöde

Error: Feed has an error or is not valid.

404