Länkkatalog och artikelkatalog

Sökmotoroptimering

Det första man bör tänka på inom SEO är vilka ord, sökord, som man vill synas på. Dels primära ord för din startsida och dels ord för undersidor. Om du tex säljer sökmotoroptimerings eller sökmotoroptimering tjänster , sä är det viktigt att kunder som är i behov avsökmotoroptimering hittar dig när dom googlar sökmotoroptimering, om man bara har sökmotoroptimering som sökord kommer det att bli svårt att komma långt fram i sökresultaten. Men om du istället har två sökord ex sökmotoroptimering hemsida, då kommer du genast längre fram i sökmotorerna.

Nu kanske detta var ett dåligt exempel, men har man 2 sökord så hittar google dig lättare. Sedan så är det bra att synast så mycket man kan i sociala medier, har man inget intresse av att själv vara aktiv på dessa medier, är det ändå viktigt att man skapar tex Facebookkonto, Twitterkonto, linkedinkonto, Google + konto, Ett annat bra sätt är att lägga upp en liten företags pressentation på Youtube. Ett annat bra sätt är att vara aktiv på bloggar, skriva många inlägg och länka till sin sida. mest effekt ger det om man är på bloggar som handlar om det man pysslar med.

Många kunder ställer sig själva frågan idag varför syns jag inte när jag googlar mig, eller varför hittar inte kunderna mig ! svaret är enkelt ! eran hemsida är helt enkelt inte sökmotoroptimerad. Men var inte orolig, för en låg kostnad optimerar vi din hemsida så både kunder och googles sökmotorer hittar till din hemsida.Det behöver inte kosta skjortan att få sin hemsida sökmotoroptimerad, vi lämnar ett fast pris som du inte behöver betala om vi inte lyckas med att din sida hamnar på googels första sida på det sökordet som du vill hittas på.

Läs mer om hur du kan sökmotoroptimera din hemsida här.

404