Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    6 maj, 2021Att bryta mönster
    Idag ska jag åka in till hörselvården i Kalmar för att kolla min hörsel och se hur det ser ut inne i hörselgången. På ett sätt så hoppas jag att de hittar något fel för då vet jag vad det är och att det kanske går att göra något åt. Men sedan hoppas jag så …fortsätt läsa "Att bryta mönster"

5 maj, 2021Först och främst en mamma
Om någon frågar mig vem jag är så blir svaret: – mamma. Det är det jag ser mig först och främst. Men vem är kvinnan bakom? Ja det är en hårdare nöt att knäcka. Ibland känner jag mig vilsen i livets djungel. Som många andra försöker jag lära känna mig själv 😉 Men…Det är en …fortsätt läsa "Först och främst en mamma"

5 maj, 2021Hörseltest och undersökning
Ännu en dag med regn. Mina leder tycker inte om det här vädret. Lite sol hade ju inte skadat. Det ska ju ändå föreställa vår. I morgon har jag tid på hörselvården i Kalmar. Jag hör inte dåligt eller så men sedan december har jag haft känningar av obehag. Liknande tryck från örat ner till …fortsätt läsa "Hörseltest och undersökning"

4 maj, 2021Vilken härlig morgon
Det är härligt att vakna till en lugn morgon. Inget hörs mer än mina egna andetag. Kanske blir det en bra dag idag?! Jag väckte pojkarna som låg däckade i sina sängar. Det var dags att gå upp och göra sig i ordning till skolan. Det är 31 år sedan jag slutade skolan men ibland …fortsätt läsa "Vilken härlig morgon"

3 maj, 2021Man ska aldrig säga: Det är bara att….
Jag har sovit lite oroligt inatt. Vaknade med ångest och den satt i några timmar. Jag satte mig på bussen och satt med ångest. Jag hatar att åka buss. Har inte gjort det på ett tag och det kändes. Sen när jag kom till terapin så fick jag sitta i stolen som min terapeut brukar …fortsätt läsa "Man ska aldrig säga: Det är bara att…."

30 april, 2021Mina fyrbenta familjemedlemmar
I morse skulle jag ha fått den första vaccinsprutan för Covid-19 men igår eftermiddag ringde dom och sa att doserna inte hade kommit så jag fick boka ny tid. Nu får jag vänta en vecka. Men bättre sent än aldrig. Nu är det helg och planerna är att mysa med familjen. Kanske se någon bra …fortsätt läsa "Mina fyrbenta familjemedlemmar"

29 april, 2021Snart dags för mig
I morgon ska jag få den första vaccinet för Covid-19. Vårdcentralen vet inte vilket vaccin jag kommer få säger dom, vilket jag någonstans ändå tror att dom vet. De borde ju veta vilka vaccin de har som de ska ge sina patienser. Inte kanske exakt vilken jag ska få men de borde ju veta om …fortsätt läsa "Snart dags för mig"

27 april, 2021Nya steg framåt
Sitter på susen och är på väg hem. Perfekt stund till att tänka, fundera och reflektera. Träffade min samtalskontakt för sista gången idag. Det känns sorgligt och vemodigt. Hon har verkligen hjälpt mig mycket. Hon har varit en viktig person I mitt liv. Men nu ska hon bli en glad pensionär. Det är henne väl …fortsätt läsa "Nya steg framåt"

26 april, 2021Medkännande färg
Vi går mot sista veckan i april månad. Det är fortfarande kallt. Jag har köpt en vårjacka men den hänger fortfarande i skåpet. Det är fortfarande vinterjackan som gäller. Jag var på min terapi i morse och när jag gick därifrån så frös jag fast jackan var knäppt. Jag vill ha sol och värme nu! …fortsätt läsa "Medkännande färg"

24 april, 2021Kommer värmen snart?
Lördag förmiddag och jag har bestämt mig för att rensa i min dator. Det är sällan jag sitter vid min dator numera. De blogginlägg jag har gjort är ofta skrivna via min mobil. Så varför sitter jag inte vid min dator i stället? Förr fick jag alltid höra att det var det enda jag gjorde. …fortsätt läsa "Kommer värmen snart?" 404