Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    17 oktober, 2021Ärlighet vara längst
    Det är kväll och jag sitter hos dottern som för tillfället är i duschen. Jag ska till min terapi i morgon. Förra veckan utmanade min terapeut mig om att gå till havet här i stan. Utmaningar måste man ju anta så jag gick. Jag stannade dock inte för det satt en man där redan. Nu …fortsätt läsa "Ärlighet vara längst"

17 oktober, 2021Maktlöshet
Vaken mitt i natten och har svårt att somna om. Ingen nyhet. Det är ju så mina nätter brukar se ut. Det är så många tankar som far runt i mitt huvud. Känslor som maktlöshet har etsat sig fast. Jag känner mig otillräcklig. Det är nu jag skulle vilja ha en direktkontakt till himlen och …fortsätt läsa "Maktlöshet"

12 oktober, 2021Hämta kaffet för helvete
Att leva med stress gör ens vardag kämpig. Ena dagen så har man energi för tio. Man far på och gör en massa vilket resulterar i att man ligger tvärdäckad flera dagar efteråt. Min terapeut sa: Du fyller en tank. När du har kört en mil så tankar du. Det tar inte så lång stund …fortsätt läsa "Hämta kaffet för helvete"

10 oktober, 2021Mys med familjen
Söndag igen. Jag hinner inte med alla dagar som kommer och går. Tiden går så fort. Men det kan ju bero lite på att det alltid händer en del i mitt liv. Under tiden så försöker jag bara hänga med. I förrgår så hade vi en myskväll framför tv:n och såg en film som Hampus …fortsätt läsa "Mys med familjen"

9 oktober, 2021När man ser botten
Sitter i min säng och dricker dagens första kopp kaffe. Det är tyst i huset. Pojkarna sover än. Så här tyst har det nog aldrig varit. Inte ens hundarna ger ljud ifrån sig. För två månader sedan var det fullt hus här, men nu har tvillingarna flyttat så även Benjamins flickvän och son…så klart. De …fortsätt läsa "När man ser botten"

7 oktober, 2021Trygga barn säger allt
Vi var på utvecklingssamtal igår gällande Pontus. Han har ju bytt skola. Gick tidigare på Slottsskolan här i Borgholm men det funkade inte alls där. Enligt lärarna och rektorn så störde min son dom andra i klassen. Han kom alltid försent till lektionerna och väl där jobbade han inte. Min son hade väldigt ofta ont …fortsätt läsa "Trygga barn säger allt"

2 oktober, 2021Skördefest och loppisrunda
Att vara trött i sitt psyke är något som tar hårt på en. Man orkar ingenting. Jag sover dåligt. Vaknar flera gånger och har konstiga drömmar. Huvudvärken vill inte släppa fast jag tar min Alvedon och Naproxen. I förrgår var jag så trött så jag tänkte att vila kunde vara svaret, men jag hade inte …fortsätt läsa "Skördefest och loppisrunda"

30 september, 2021En förändring måste ske
Sitter här med hur många tankar som helst. Har känslor i kroppen som jag inte vet hur jag ska bli av med. Har en orolig själ just. Har ingen ro i kroppen. Känner en stor besvikelse. Som vilar på flera människors axlar. Som det känns just nu så är det besvikelser som jag inte kan …fortsätt läsa "En förändring måste ske"

29 september, 2021Andas in lugnet
Har kommit ut från duschen och sitter i min nybäddade säng. Ja pyjamasen är på och jag ska njuta av lugnet. Jag har tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om mina hundar. Ja det är så min vardag ser ut i stort sett. Det var meningen att jag skulle avsluta städningen i mitt kök …fortsätt läsa "Andas in lugnet"

28 september, 2021Tänker och reflekterar
Det är tisdag…ännu en gång. Dagarna springer iväg ändå så känns det ibland att tiden står stilla. Nästan varje tisdag så känns det som torsdag. Jag förstår inte varför. När jag tänker att det var igår som jag var på terapin så känns det som at det var dagar sedan. Igår så pratade vi om …fortsätt läsa "Tänker och reflekterar" 404