Länkkatalog och artikelkatalog

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

8 februari, 2016

Jag bloggar om livet i allmänhet. Har diabetes och fibromyalgi. Har erfarenhet av depression och panikångest. Lider av nickelallergi. Är farmor till en liten flicka. I min blogg skriver jag om mina åsikter, mina erfarenheter och tankar. Välkommen in!


Besök Sjubarnsmamman


Nyhetsflöde

    28 juli, 2021Min tolkning av omfamningen av sorgen
    Då var vi mitt på en ny vecka. Det är inte klokt vad tiden har gått fort. Jag har haft uppehåll i fyra veckor från terapin nu men i måndags var det åter dags. När jag gick sista gången innan min terapeut gick på semester så tänkte jag att nu har jag fem långa veckor …fortsätt läsa "Min tolkning av omfamningen av sorgen"

27 juli, 2021Ett besök till Hallaryds kyrka
Idag tog vi en utflykt till Hallaryds kyrka för att hälsa på min bästa vän som ligger där. Vi hann aldrig ta den här turen när hon levde. Dock så får jag dåligt samvete för jag tänker ibland att visst hade vi väl kunnat ta oss den tiden för en dag? Till mitt försvar så …fortsätt läsa "Ett besök till Hallaryds kyrka"

24 juli, 2021Tio år sedan livet förändrades
Idag för tio år sedan så satt jag hos min pappa och vakade över honom. Jag åkte dit på morgonen två dagar tidigare då jag fick ett telefonsamtal om att pappa hade blivit sämre. Jag förstod inte riktigt vad dom menade för pappa mådde ju bra när jag lämnade honom runt 17-tiden. Klockan var 07:24 …fortsätt läsa "Tio år sedan livet förändrades"

21 juli, 2021Liams dop och Sebastians födelsedag
Dagarna går och vi med dom. När det är sommar så hinner man inte med så mycket som man skulle vilja. Att sitta vid datorn är ingen prio precis så därför så blir det glest mellan inläggen. Sedan har vi som sagt haft en del att göra. Min son ska flytta så jag har hjälpt …fortsätt läsa "Liams dop och Sebastians födelsedag"

15 juli, 2021När saknaden tar vid
Det har gått 3 1/2 år sedan du dog och saknaden är så otroligt stor. Ibland så känns det som jag ska sprängas inombords när saknaden tar över. Jag har ett tomrum inom mig som aldrig kommer fyllas. Det gör ont och jag kan inte ta på det onda. Du har din egen plats i …fortsätt läsa "När saknaden tar vid"

15 juli, 2021Sol och bad
Vi är mitt i sommaren och jag försöker njuta av varje sekund. Vissa dagar är bättre än andra. Igår tog vi barnen till stan och sedan vidare till havet och badade bort en stund. Det var så skönt och gå i. Helt underbart. Vi gick till ett ställe där det inte är så mycket folk. …fortsätt läsa "Sol och bad"

13 juli, 2021Semesterdagar med familjen
Haft en helt underbar helg tillsammans med min stora familj. Det var Fredrik, hemmavarande barn, vuxna barn och barnbarn. Vi åkte till High Chaparral i lördags. Vädret var inte det bästa hela dagen men det gjorde inget. Regnet kom inte förrän vid 14 tiden och då var det dags för att gå till Lucky Luke …fortsätt läsa "Semesterdagar med familjen"

10 juli, 2021Dagar kommer, dagar går.
Halva juli har snart gått. Vi har fått många fina dagar med massor med sol. Jag ser fram emot fler. Kanske kan det bli fler dagar vid havet. Bada och sola och njuta av stunden. Jag har suttit en del i trädgården och myst med min familj! Hundarna har sprungit och lekt, busat och solat. …fortsätt läsa "Dagar kommer, dagar går."

4 juli, 2021Att se sig själv som annorlunda
Det har varit en dag som har varit blandat med både skratt och tårar. Det är egentligen rätt så skönt att inte veta på förhand vad som kan komma och hända under en dag. Då kan man i alla fall glädjas åt de stunder som skratten har varit närvarande. Jag har umgåtts med min familj. …fortsätt läsa "Att se sig själv som annorlunda"

3 juli, 2021Skön dag med mycket sol
Vilken fin dag vi har haft. Jag och Beatrice tog en långpromenad med Nellie och Sebastian. Turen tog tre timmar sammanlagt. Vi gick upp till Dollarstore där barnen själva fick välja vilket tema dom ville ha till sitt kalas som vi ska ge dom. Nellie har ju fyllt år och Sebastian ska fylla år. De …fortsätt läsa "Skön dag med mycket sol" 404