Länkkatalog och artikelkatalog

Konsol Nyheter

Konsol Nyheter

23 februari, 2021

Sidans idé är att ge dig dom senaste spelnyheterna från hela värden på svenska.
För att lyckas med detta så kan vem som helst skicka in nyheter till oss via att posta till post(a)konsolnyheter.se eller som en medlem på sidan.
Som medlem på sidan så kan du posta in allt mycket lättare och får också ditt namn visat på artikeln.
Vi har också samarbete med Spel PR Bolag i Norden och får en del nyheter från dom!
Här på Konsol Nyheter så hittar du Nyheter på allt som kan vara intressant för Svenska Gamers.


Besök Konsol Nyheter


Nyhetsflöde

    18 oktober, 2021Propnight tillkännagett
    Utgivaren MyTona och utvecklaren Fntastic har meddelat Propnight, ett fyra-mot-ett fysikbaserat reklamjaktöverlevnadsskräckspel för Steam. Ett öppet betatest kommer att köras från 15 till 18 november, följt av en fullständig lansering den 30 november. Inlägget Propnight tillkännagett dök först upp på Konsol Nyheter.

18 oktober, 2021FIFA utfärdar uttalande som tar skott mot EA:s dominans av fotbollsspel
Den pågående frakturen mellan EA och FIFA verkar ha ökat under helgen, eftersom fotbollsorganet utfärdade ett uttalande som till synes var direkt riktat till EA och noterade att det anser att fotbollsspel och esport "måste innebära att mer än en part kontrollerar och utnyttjar alla rättigheter ". Inlägget FIFA utfärdar uttalande som tar skott mot EA:s dominans av fotbollsspel dök först u …

17 oktober, 2021Dying Light kommer att få en PS5 och Xbox Series X|S -uppdatering i framtiden
Det verkar som om Techlands uppmärksammade parkour zombie-spel i öppen värld, Dying Light, kommer att få en nästa generations uppdatering. Tyvärr är tidslinjen för när plåstret kommer fortfarande mycket i luften. Inlägget Dying Light kommer att få en PS5 och Xbox Series X|S -uppdatering i framtiden dök först upp på Konsol Nyheter.

17 oktober, 2021Xbox Series X minikylskåp är faktiskt verkligt och lanseras i december
Microsoft förvandlar en viral meme till verklighet idag när den tillkännager lanseringen av ett minikylskåp i Xbox Series X senare i år. Företaget skämtar i ett blogginlägg att det ger “Xbox and Chill” en helt ny innebörd. Inlägget Xbox Series X minikylskåp är faktiskt verkligt och lanseras i december dök först upp på Konsol Nyheter.

17 oktober, 2021Gratis Animal Crossing: New Horizons 2.0 -uppdatering lägger till bekanta ansikten och massor av innehåll
I Animal Crossing: New Horizons Direct fick vi veta om den senaste stora innehållsuppdateringen som kom till spelet i november. Det kommer en enorm mängd nytt innehåll till spelet. Inlägget Gratis Animal Crossing: New Horizons 2.0 -uppdatering lägger till bekanta ansikten och massor av innehåll dök först upp på Konsol Nyheter.

17 oktober, 2021Sea of Thieves Pirate Emporium Uppdatering ger massor av Halloween -godsaker
Rare och Microsoft visade upp uppdateringen från oktober 2021 för Sea of Thieves 'Pirate Emporium. Inlägget Sea of Thieves Pirate Emporium Uppdatering ger massor av Halloween -godsaker dök först upp på Konsol Nyheter.

17 oktober, 2021Catwoman: Hunted Animated Film får ny trailer
Under DC Fandome presenterade Warner Bros. Entertainment en ny trailer för den kommande animerade filmen Catwoman. Inlägget Catwoman: Hunted Animated Film får ny trailer dök först upp på Konsol Nyheter.

17 oktober, 2021Minecraft kommer äntligen till Xbox Game Pass för PC
Mojang Studios blåsbaserade sensation Minecraft har varit tillgänglig på Xbox Game Pass-prenumerationen sedan mars 2019 Inlägget Minecraft kommer äntligen till Xbox Game Pass för PC dök först upp på Konsol Nyheter.

17 oktober, 2021Batman -filmen får en ny trailer, och den är lika mörk som du kan förvänta dig
Under DCFandome presenterade Warner Bros. Pictures en ny trailer för den kommande filmen The Batman. Inlägget Batman -filmen får en ny trailer, och den är lika mörk som du kan förvänta dig dök först upp på Konsol Nyheter.

16 oktober, 2021DICE kommer att använda verktyget Easy-Anti Cheat (EAC) för att identifiera fuskare i Battlefield 2042
Easy-Anti Cheat kommer att finnas på plats för fullständig lansering av Battlefield 2042 den 19 november Inlägget DICE kommer att använda verktyget Easy-Anti Cheat (EAC) för att identifiera fuskare i Battlefield 2042 dök först upp på Konsol Nyheter. 404