Länkkatalog och artikelkatalog

Jämför lån

Jämför lån

17 juni, 2015

Du vet väl att du själv med enkla medel göra mycket smartare beslut när du ska låna pengar. Jämför lån för att hitta den bästa räntan för just dina behov. Glöm inte heller att ju snarare du kan betala tillbaka ditt lån desto mindre ränta kommer du ha betalat totalt.


Besök Jämför lån


Nyhetsflöde

    8 december, 2023Hur du hanterar höga bolåneräntor när marknaden är ostadig
    Hur du hanterar höga bolåneräntor I en ekonomi som präglas av osäkerhet och svängande marknader kan höga bolåneräntor vara en betydande utmaning för många och speciellt för dem med bostadslån. Att navigera genom dessa perioder kräver inte bara strategi och Inlägget Hur du hanterar höga bolåneräntor när marknaden är ostadig dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

27 november, 2023Riksbanken står stadigt: Ingen räntehöjning denna gång
Riksbanken står stadigt: Ingen räntehöjning denna gång I en föränderlig ekonomisk miljö står Riksbanken fast vid beslutet att behålla räntan på 4 %. Detta markerar även ett avbrott i en serie av höjningar som varit pågående ganska länge. Erik Thedéen, Inlägget Riksbanken står stadigt: Ingen räntehöjning denna gång dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

3 februari, 2022Låna sunt med snabblån
Snabblån – en populär låneform Snabblån är en av de nyaste låneformerna i Sverige som har ett mycket tydligt syfte, att snabbt förse konsumenten med en mindre summa pengar. Att ansöka om ett snabblån är alltså väldigt annorlunda mot att Inlägget Låna sunt med snabblån dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

2 juni, 2020Låna pengar för att lösa lån?
Problem att betala dina lån? Fakturan har kommit på lånet och betalningen ska ske om 5 dagar. Men pengarna på privatkontot matchar inte alls beloppet på fakturan. Vad är lösningen? För allt för många är lösningen att ta ett annat Inlägget Låna pengar för att lösa lån? dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

10 mars, 2020Förlänga snabblån vs använda kreditkort
Förlänga snabblån Lenders listar olika typer av lån. Några populära mindre lån kallas smslån är som tidigare nämnt sannerligen en djungel att navigera igenom. Lyckligtvis är det av just denna anledning som vi finns till. Besökare och intressenter får här hjälp Inlägget Förlänga snabblån vs använda kreditkort dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

20 mars, 2018Svenska reporäntan fortfarande på minus, men inte i övriga Norden
Den svenska reporäntan ännu på minus När förhandlade du senast med din bank om räntan? Många Svenskar har fortfarande inte kontaktat sin bank efter att Riksbanken sänkte reporäntan under noll. Sänkningen av reporäntan innebär att de banker som nu lånar Inlägget Svenska reporäntan fortfarande på minus, men inte i övriga Norden dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

5 juli, 2017Nytt inom företagslån och sparkonton
Nya företagslån och sparkonton på Lenders Under juni har vi utökat Lenders med ytterligare fem recensioner. Det är tre företagslån och två sparkonton. Som vanligt har de olika företagen presenterats utifrån dess fördelar, nackdelar och punkter man bör tänka på som Inlägget Nytt inom företagslån och sparkonton dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

9 juni, 2017Stark kritik mot utökat amorteringskrav
Stark kritik mot utökat amorteringskrav Efter att amorteringskravet infördes första juni 2016 har Finansinspektionen sett en del positiva resultat. Målet var att dämpa bolånemarknaden och få folk att både låna mindre och ha en ekonomisk stabilitet för att därmed klara Inlägget Stark kritik mot utökat amorteringskrav dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

23 juli, 2016Sveriges låga styrränta och påverkan på snabblån
Sveriges låga styrränta och påverkan på snabblån Den negativa styrräntan har dominerat i Sverige sedan ett och ett halvt år tillbaka. Man kan tycka att en låg ränta inte låter särskilt dumt men risken att hamna i djupa skulddalar ökar. Inlägget Sveriges låga styrränta och påverkan på snabblån dök först upp på Lenders – Jämför alla lån.

14 februari, 2016Kreditkort 2016
Nya erbjudanden för kreditkort Varje år släpps några nya förmånliga kreditkort på den svenska marknaden. Vår vision är att ständigt hålla vår lista över kreditkort uppdaterad och med så korrekt information som möjligt. Vi listar därför kreditkort inom specifika nischer, Inlägget Kreditkort 2016 dök först upp på Lenders – Jämför alla lån. 404