Länkkatalog och artikelkatalog

Calle Engström – herrbloggare från Uppsala.

Calle Engström – herrbloggare från Uppsala.

5 maj, 2015

På min blogg kan du läsa om hur min vardag är i den härliga staden Uppsala. Jag skriver mycket om kläder och mode samt postar bilder på mina outfits. Det förekommer även tävlingar och bloggsamarbeten. Kika gärna in – och välkommen till min vardag!


Besök Calle Engström – herrbloggare från Uppsala.


Nyhetsflöde

  Comeback? 25 augusti, 2017
  T-SHIRT / Weekday   CHINOS / Banana Republic   KLOCKA / Amant Hej, längesen! Lägesuppdatering. En härlig sommar som tillbringades delvis i USA på en härlig roadtrip. Därefter en 100% jobb i Umeå. Nu har jag landat i Uppsala eftersom jag … Läs mer →
  Hur jag skapar motivation i vardagen 21 april, 2017
  Vare sig du pluggar eller bara jobbar så är det alltid användbart att ha ett eget schema att titta på så man vet hur man ligger till. Med några enkla knep så kan du göra din vecka både produktiv, mindre … Läs mer →
  En av mina favoriter: Amant – köp den för rabatterat pris! 19 april, 2017
  En av mina följeslagare sen en längre tid tillbaka är min klocka från Amant. Sjukt stilren och passar verkligen i alla tillfällen. Här ovanför ser ni mig bära klockan tillsammans med en stiligare outfit som ni kan se i sin … Läs mer →
  Mer än bara ett fotografi 22 mars, 2017
  Nu var det ett tag sedan jag begav mig ut och fotade min omgivning. Det var något som jag uppskattade förut, eftersom det gav mig tid att rensa tankarna och experimentera. Det var på något sätt helande att bara få … Läs mer →
  Mitt liv just nu! 28 februari, 2017
  Hej! Hoppas ni mår fint och njuter av att våren (nästan) är påväg! Jag sitter i detta nu med en ex-uppgift men hade hellre gått ut och promenerat i det fina vädret. Utöver ex-uppgiften så är jag i full gång … Läs mer →
  Inför nyårsafton 28 december, 2016
     TRÖJA // John Henric   JEANS // Acne KLOCKA // Amant   HALSDUK // Selected Homme   BOOTS // Aldo Fotograf: Joel Lindgren Kul att vara tillbaka! Eller ah, ska väl inte säga att jag är här för att stanna, tyvärr. … Läs mer →
  Julklappstips till honom & henne! 5 december, 2016
  För oss som kanske vill skryta lite med våra drinkar så är denna bok ditt facit i hand. En enligt mig lyxig handbok med allt du behöver veta – och lite till. Boken består inte enbart att av just drinkrecept utan … Läs mer →
  Den perfekta presenten? 22 september, 2016
  Det vankas helg och just denna helg ska jag fira en vän som fyllt år. Jag kan tycka att det är svårt att veta vad man ska ge, man vill ju inte ge bort något som bara kommer ligga oanvänd på hyllan. Men … Läs mer →
  Windows 27 juli, 2016
  TRÖJA // KIOMI   KLOCKA // BON ECHO
  Sommarens detaljer 16 juli, 2016
  KLOCKA // AMANT WATCHES   SKJORTA // GANT   HATT // H&M MOBILSKAL // MERSKAL.SE   SHORTS // SELECTED   SKOR // SELECTED
404